Ο γιορτινός Πέρσον και τα... κεφτεδάκια

SMS
08:00 | 30/12/2018

Ο Έρικ Πέρσον λατρεύει να περνάει οικογενειακά τις γιορτές και έχει αδυναμία στα… σπιτικά κεφτεδάκια της μητέρας του.

Το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του Ομίλου είχε παραχωρήσει μια… εορταστική συνέντευξη παραμονές των Χριστουγέννων στο σουηδικό fotbollskanalen.se. Ο νεαρός επιθετικός απάντησε ερωτήσεις, που ήταν μέσα στο πνεύμα των ημερών. Βάσει των όσων είπε, βέβαια, φαίνεται πως δεν ήξερε ή τουλάχιστον δεν θέλησε να πει κάτι για τη μετακίνηση του στους «ασπρόμαυρους».

Ο 24χρονος παίκτης του ΟΦΗ τόνισε πως επρόκειτο να περάσει τα Χριστούγεννα με την οικογένεια του, κάτι το οποίο απολαμβάνει, αφού είναι πάντα ευχάριστο να βλέπει τους δικούς του ανθρώπους. Πρόσθεσε, επίσης, πως τα αγαπημένα του φαγητά είναι οι πατάτες, τα σπιτικά κεφτεδάκια και τα λουκάνικα, τα οποία… τιμάει δεόντως στις γιορτές, ενώ εξήρε και τις μαγειρικές ικανότητες της μητέρας του. Ο Πέρσον… αποθέωσε και την όμορφη σύντροφο του, η οποία του τραγουδάει ένα νορβηγικό κομμάτι, που τον βάζει για τα… καλά στο χριστουγεννιάτικο κλίμα.

Αναφορά με το τι ζητάει αυτές τις μέρες, ο Πέρσον υποστήριξε πως παλιά ήθελε μόνο… Lego, αλλά τώρα αν θα ήθελε κάτι, αυτό θα ήταν να βρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής. Ο νεαρός παίκτης, μάλιστα, υποστήριξε πως θα ήθελε να καταφέρει η Φάλκενμπεργκ να κρατηθεί στην πρώτη κατηγορία. Στα θετικά της χρονιάς που φεύγει συμπεριέλαβε το γεγονός πως δεν πήρε πολλές κάρτες. 

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.