Ο Γιούχτας καταδικάζει την επίθεση στον Γιακουμάκη

19:04 | 27/03/2024

Απόλυτη στήριξη στον Κρητικό επιθετικό και από την ομάδα των Αρχανών.

Με ανακοίνωσή του ο Γιούχτας καταδικάζει την εμετική επίθεση που δέχεται στα σόσιαλ μίντια ο Γιώργος Γιακουμάκης επειδή έχασε το πέναλτι στον τελικό των πλέι οφ με τη Γεωργία.

Η ανακοίνωση του Γιούχτα αναφέρει:

«Καταδικάζουμε απερίφραστα κάθε λεκτική επίθεση προς το πρόσωπο του Γιώργου.

Είναι απαράδεκτο να εκφραζομαστε με τον τρόπο αυτό απέναντι σε έναν παίκτη που έχτισε την ποδοσφαιρική του καριέρα με πολύ κόπο σε δύσκολους καιρούς και με συνθήκες που μόνο ευνοϊκές δεν τις λέμε.

Είναι ντροπή να απευθύνουμε τέτοιες ανικιες φραστικές επιθέσεις ειδικά προς ένα παιδί που προέρχεται από τα σπάργανα του Ηρακλιωτικου ποδοσφαίρου και καλούμε τόσο το σωματείο του στο Ηράκλειο αλλά και όλα τα σωματεία μας να καταδικάσουμε αυτές τις επιθέσεις που ξεπέρασαν κατά πολύ την πικρία της ήττας.

Ο Γιώργος είμαστε σίγουροι ότι δεν θα επιθυμούσε δηλώσεις στήριξης γιατί πρόκειται για ένα σεμνό παιδί μεγαλωμένο με αρχές από το σπίτι του αλλά και με αθλητικό ήθος που το έχτισε με κόπο, όμως θεωρούμε ότι το οφείλουμε τόσο σε αυτόν όσο και σε κάθε παιδί που με τόσο αγώνα φτάνει εκεί που φτάνει και δέχεται τέτοιες άνανδρες επιθέσεις.

Η καταδίκη βέβαια δεν μπορεί και δεν πρέπει να σταματήσει στην επίθεση κατά του Γιακουμάκη αλλά και του συνόλου των διεθνών μας. Κριτική μπορούμε να κάνουμε αρκεί να μην ξεπερνούμε τα εσκεμμένα.

Ναι, υπάρχει πικρία για τον αποκλεισμό, ναι θα μπορούσαμε στα 120 λεπτά του κανονικού αγώνα να είχαμε φέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα όμως κύριοι τα πέναλτυ είναι πέναλτυ.»

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.