Ο Γκριεζμάν οδηγεί την Ατλέτικο και πλησιάζει το ρεκόρ του Αραγονιές

15:00 | 14/12/2023

Με πρωταγωνιστή τον Αντουάν Γκριεζμάν, η Ατλέτικο Μαδρίτης επικράτησε εντός έδρας της Λάτσιο με 2-0 και προκρίθηκε στους «16» του Champions League, ως πρώτη από τον 5ο όμιλο. Οι «ροχιμπλάνκος» πέτυχαν την 11η διαδοχική νίκη στο «σπίτι τους» σε όλες τις διοργανώσεις και λίγο μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Γάλλος μεοσεπιθετικός, δήλωσε:

«Ήταν σημαντικό για εμάς να προκριθούμε στους 16. Πέρυσι (σ.σ. η Ατλέτικο είχε αποκλεισθεί) βλέποντας τους αγώνες τον Φεβρουάριο και τον Μάρτιο, έλεγα στον εαυτό μου ότι είχαμε το επίπεδο να είμαστε ανταγωνιστικοί σ' αυτήν την φάση της διοργάνωσης και ήμουν έξαλλος».

Ο Γκριεζμάν σημείωσε το 5ο του γκολ στην εφετινή διοργάνωση και προηγείται στον σχετικό πίνακα μαζί με τους Χάαλαντ, Χόϊλουντ και Μοράτα, ενώ πλησιάζει σε ένα ιστορικό ρεκόρ, καθώς απέχει μόλις δύο γκολ, από το να γίνει ο πρώτος σκόρερ στην Ιστορία της Ατλέτικο Μαδρίτης. Μέχρι σήμερα, ο «Γκριζού» έχει πετύχει 171 τέρματα, ενώ στην κορυφή βρίσκεται ο «θρύλος» των Μαδριλένων, Λουϊς Αραγονιές με 173 γκολ.

«Το ρεκόρ είναι πολύ κοντά και ανυπομονώ να το ξεπεράσω, αλλά χωρίς αυτό να με... τρελαίνει», σχολίασε ο Γάλλος άσος.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.