Ο... γουρλής Μανδάς και η μεγάλη νίκη της Λάτσιο

SMS
09:03 | 03/09/2023

H Λάτσιο πήρε μεγάλη νίκη στην έδρα της Νάπολι με 2-1, στην αποστολή ο Χρήστος Μανδάς

Mια σπουδαία νίκη πήρε η Λάτσιο στην έδρα της πρωταθλήτριας Νάπολι. Το φινάλε του αγώνα βρήκε την ομάδα της Ρώμης να πανηγυρίζει μία σπουδαία νίκη με σκορ 2-1, με την οποία ελπίζει να κάνει μία καινούρια αρχή στη σεζόν.

Το εκπληκτικό γκολ του Λουίς Αλμπέρτο με «τακουνάκι» στο 30΄ έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι, αλλά η απάντηση των πρωταθλητών ήταν άμεση, καθώς δύο λεπτά αργότερα ο Ζιελίνσκι ισοφάρισε. Αν και οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι, η Λάτσιο ήταν αυτή που βρήκε δεύτερο γκολ στο 52΄ με τον Καμάντα, ενώ στη συνέχεια το VAR... σταμάτησε τους πανηγυρισμούς των φιλοξενούμενων σε δύο περιπτώσεις, με τα γκολ των Τζακάνι και Γκεντουζί να ακυρώνονται για οφσάιντ. Η Νάπολι προσπάθησε ως το τέλος, αλλά δεν βρήκε λύση και γνώρισε την πρώτη της ήττα στο φετινό πρωτάθλημα, μένοντας στο -3 από την πρωτοπόρο και «απόλυτη» Μίλαν.

Θυμίζουμε ότι, μόλις μία ημέρα μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του από τον ΟΦΗ, ο Χρήστος Μανδάς ήταν στην αποστολή της Λάτσιο και έκατσε στον πάγκο του ''Ντιέγκο Μαραντόνα''

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.