O Hλίας Κουτσουπιάς ελπίζει μέσω... Μπάρι να κληθεί στην Εθνική

SMS
08:10 | 07/09/2023

Ο Ηλίας Κουτσουπιάς ανέφερε πως το όνειρό του είναι να κληθεί στην Εθνική Ελλάδας, κατά την παρουσίασή του από την Μπάρι.

Για το όνειρό του να αγωνιστεί με το εθνόσημο μίλησε ο Ηλίας Κουτσουπιάς, κατά την παρουσίασή του από την Μπάρι.

Ο Έλληνας χαφ, ο οποίος τη φετινή σεζόν θα αγωνιστεί στην ομάδα της Serie B ως δανεικός από την Μπενεβέντο, ανέφερε πως ελπίζει να τα πάει καλά με την ομάδα, αλλά να έχει και ο ίδιος καλή αγωνιστική απόδοση, προκειμένου να έρθει η κλήση από τον Γουστάβο Πογέτ.

Ο κρητικός παρουσιάστηκε σήμερα (6/9) από το νέο του club και δεν έκρυψε την επιθυμία του να αγωνιστεί με το εθνόσημο στο στήθος. «Η Εθνική Ελλάδος είναι ένας στόχος που έχω. Ελπίζω στην Μπάρι να τα πάω καλά σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο και έτσι να έρθει η κλήση. Είναι το παιδικό μου όνειρο να παίξω στην Εθνική. Ανυπομονώ για κάτι τέτοιο και μακάρι να το πετύχω», σχολίασε μεταξύ άλλων.

«Η Εθνική Ελλάδας είναι ένας στόχος που έχω. Ελπίζω στην Μπάρι να τα πάω καλά σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο και έτσι να έρθει η κλήση. Είναι το παιδικό μου όνειρο να παίξω στην Εθνική. Ανυπομονώ για κάτι τέτοιο και μακάρι να το πετύχω» ήταν κάποια από τα λόγια του Κουτσουπιά.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.