Ο Ηρόδοτος εκπέμπει SOS

18:44 | 28/09/2018

Κρίσιμες ώρες για τον ιστορικό σύλλογο. Η ομάδα μοιάζει με τον Τιτανικό και οι ποδοσφαιριστές με το πλήρωμα που ψάχνει τα σωσίβια.

Η απόφαση των ποδοσφαιριστών του Ηροδότου για αποχή από τις προπονήσεις ήταν κάτι αναμενόμενο. Αλήθεια, πίστευε κανείς ότι μετά τις πρόσφατες υποσχέσεις της διοίκησης πως θα άλλαξε κάτι;

Ο Σωκιανός προσπαθεί, ψάχνει να βρει λύση, αναζητά τα χρήματα εκείνα που θα βάλουν τέλος στα προβλήματα. Η φημολογία περί Τσάλου διαψεύστηκε από τον ίδιο τον Κρητικό επιχειρηματία, οι παίκτες έχουν φτάσει στα όριά τους και ο Ηρόδοτος κρέμεται σε μία κλωστή.

Οι ποδοσφαιριστές δεν έχουν δει το χρώμα του χρήματος από την αρχή της χρονιάς. Κάποιοι εξ αυτών έχουν αρχίσει να κάνουν σκέψεις αποχώρησης, ο Μανώλης Παπαματθαιάκης, από την πλευρά του, δίνει αγώνα να κρατήσει την ομάδα ενωμένη και ουδείς μπορεί να προβλέψει το μέλλον.

Τα πράγματα είναι οριακά, κάποιοι κάνουν λόγο για τις κρισιμότερες ώρες στην ιστορία του συλλόγου και κάποιοι άλλοι προσπαθούν να ρίξουν τους τόνους. Το θέμα, όμως, είναι πως τη δεδομένη χρονική στιγμή λύση στον ορίζοντα δεν φαίνεται και ο Ηρόδοτος είναι ένα ακυβέρνητο καράβι με το πλήρωμα έτοιμο να το εγκαταλείψει.

Η ειρωνεία; Λίγους μήνες πριν, η ομάδα της Ν.Αλικαρνασσού ζούσε ιστορικές στιγμές με την άνοδο στη Football League. Βέβαια, κάποιοι τότε φρόντισαν να κρούσουν τον κώδωνα κινδύνου, αλλά οι πανηγυρισμοί, τα γλέντια και οι φωτοβολίδες έκρυβαν τα προβλήματα κάτω από το χαλάκι.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.