O Iωνικός ενημερώνει τους φιλάθλους για το ματς της χρονιάς με Λαμία

14:07 | 09/05/2023

Οι άνθρωποι του Ιωνικού καλούν τον κόσμο της ομάδας να προμηθευτεί άμεσα το εισιτήριό τους για τον τελικό του Σαββάτου κόντρα στη Λαμία καθώς τα περισσότερα έχουν ήδη φύγει.

Τα περισσότερα εισιτήρια έχουν ήδη φύγει κι ο κόσμος του Ιωνικού αναμένεται να δημιουργήσει άλλη μία καυτή ατμόσφαιρα - όπως αυτή με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ Ιωνικός:

«Η ΠΑΕ Ιωνικός ενημερώνει τον κόσμο πως πολύ μεγάλος αριθμός εισιτηρίων για τον "τελικό" παραμονής με αντίπαλο τη Λαμία έχουν φύγει. Για να καταφέρει να ικανοποιηθεί ο κόσμος και να μπορέσει να βρεθεί το ερχόμενο Σάββατο δίπλα στον Ιωνικό μας, τους καλούμε να αγοράσουν το συντομότερο δυνατόν τα εισιτήρια τους.

Η ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμα της ομάδας για το μεγαλύτερο παιχνίδι της σεζόν είναι συγκινητική και τους ευχαριστούμε. Οι οπαδοί μας δείχνουν ότι είναι πάντα στο πλάι της αγαπημένης τους ομάδας και θα τη στηρίξουν, με τη ζήτηση να είναι τεράστια εδώ και ημέρες!

Η διάθεση των εισιτηρίων που απομένουν συνεχίζεται από τα γραφεία μας σήμερα ως τις 22:00 και φυσικά τις επόμενες ημέρες, έως ότου εξαντληθούν όλα.

Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο γήπεδο της Νεάπολης το Σάββατο για τον Ιωνικό μας.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ-ΠΑΡΑΜΟΝH

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.