Ο Κάιπερς άφησε αιχμές για Σάμι - οι αναφορές σε Εργοτέλη, ΑΕΚ και Ολυμπιακό

SMS
10:10 | 10/03/2022

Ο Κάιπερς κάνει όργια στο Βέλγιο με την Μαλίν και σε πρόσφατη συνέντευξη του θυμήθηκε τον Εργοτέλη και τον Μαγκέντ Σάμι

Την καριέρα του στη Μαλίν συνεχίζει από το καλοκαίρι ο Ούγκο Κάιπερς. Ο ποδοσφαιριστής που έγινε γνωστός από την εξαιρετική σεζόν στον Εργοτέλη αλλά και λόγω της... περιβόητης μεταγραφής του τελικά στον Ολυμπιακό ενώ θυμίζουμε ότι υπήρχαν διαφορές με την ομάδα του Ηρακλείου, κάτι που τον άφησε ένα χρόνο εκτός ομάδας αλλά με συνέπεια ο Εργοτέλης να τον χάσει ως ελεύθερο.

Ο Βέλγος επιθετικός πραγματοποιεί μια εξαιρετική χρονιά, έχει σκοράρει 11 φορές σε 25 ματς. Οι Βέλγοι έδωσαν το καλοκαίρι 1εκ. ευρώ στον Ολυμπιακό για το 50% των δικαιωμάτων του Κάιπερς, ο οποίος έχει συμβόλαιο έως το 2016.

Πριν λίγες ώρες ο Κάιπερς παραχώρησε συνέντευξη και τόνισε ότι αυτό που τον ενοχλεί περισσότερο στη ζωή του είναι οι... μεταγραφές. Mάλιστα έκανε αναφορά και στον Εργοτέλη αλλά και το πως βρέθηκε στην κρητική ομάδα με τον ίδιο να ειδοποιείται την τελευταία στιγμή για την μεταγραφή στην Κρήτη. ''Από την Σταντάρ νόμιζα ότι θα πάω δανεικός στη Λιρς όμως ξαφνικά ο Μάγκεντ Σάμι με έστειλε στην άλλη του ομάδα, στην 2η κατηγορία της Ελλάδας, στον Εργοτέλη. Λίγο αργότερα, πουλήθηκα στην ΑΕΚ αλλά δεν ήθελα να πάω. Έχασα μια χρονιά μέχρι που υπέγραψα ως ελεύθερος στον Ολυμπιακό. Τι έμαθα; Κάποιες μεταγραφές που πήραν δύο εβδομάδες για να γίνουν μπορεί να χαλάσουν σε 24 ώρες. Έμαθα το μάθημα μου, είναι μέρος του παιχνιδιού'', κατέληξε

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.