Ο Κάιπερς δίνει μέσω του capitano.gr τη φανέλα του σε έναν τυχερό

11:13 | 17/07/2018

Το «βαρύ πυροβολικό» και ο μεγάλος πρωταγωνιστής του Εργοτέλη, για την χρονιά που πέρασε, δίνει μέσω του Capitano.gr τη φανέλα του, με τις υπογραφές όλων των συμπαικτών του.

Για να την διεκδικήσεις, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να σχολιάσεις ποιο από τα τέρματα που πέτυχε ήταν το πιο ωραίο. Βρες το hashtag #ΔιαγωνισμόςCapitano και μπες στο διαγωνισμό!

Η διεξαγωγή του διαγωνισμού ξεκινάει στις 17/07/2018 και λήγει στις 24/07/2018, ώρα 23:59. 

Κάνε like στην σελίδα μας για να μαθαίνεις για τους διαγωνισμούς μας και όλα τα τελευταία αθλητικά νέα! 

Μετά την προαναφερθείσα καταληκτική ημερομηνία, ο διαγωνισμός παύει να διενεργείται και να είναι σε ισχύ. 

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στην έδρα της εταιρείας, με ηλεκτρονικό αυτόματο σύστημα στις 25/07/2018 Κατά τη διαδικασία της κλήρωσης, θα αναδειχθεί ένας (1) νικητής και τρεις (3) αναπληρωματικοί. Τα ονόματα των νικητών θα ανακοινωθούν στις 25/07/2018 

ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΡΙΑ – ΔΩΡΑ – ΤΙΤΛΟΣ

Τοειδησεογραφικού portal Capitano.gr, ιδιοκτησίας της εταιρείας Cretalive Μονοπρόσωπη ΕΠΕ, με έδρα το Ηράκλειο Κρήτης (Αρκολέοντος 7 Ηράκλειο Κρήτης, 71202), διοργανώνει την προωθητική ενέργεια («διαγωνισμό») με τίτλο «Κάνε δική σου τη φανέλα» από τις 17/7/2018 έως τις 24/7/2018 και ώρα 23:59.

Οι διαγωνιζόμενοι θα λαμβάνουν γνώση του διαγωνισμού από το Facebook και την ιστοσελίδα του Capitano, ενώ θα μπορούν να λάβουν μέρος στο διαγωνισμό μόνο από το Facebook, όπως εξηγείται παρακάτω. Στην κλήρωση θα λάβουν μέρος μόνο όσοι έχουν κάνει σχόλιο (comment) κάτω από την δημοσίευση του διαγωνισμού δηλώνοντας “την καλύτερη φάση του παίκτη κατα τη γνώμη του συμμετέχοντα”. Ο διαγωνισμός θα φιλοξενηθεί στο Facebook και θα αναδειχθούν με ηλεκτρονική κλήρωση ένας (1) νικητής με έπαθλο:“τη φανέλα του Κάιπερς”. Σκοπός των παρόντων αναλυτικών όρων, οι οποίοι έχουν αναρτηθεί στην σελίδα του Capitano στο facebook, είναι ο καθορισμός των όρων συμμετοχής στο διαγωνισμό και η ανάδειξη του νικητή.

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν φυσικά πρόσωπα που έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους και έχουν δικαιοπρακτική ικανότητα και είναι κάτοικοι Ελλάδας. Εάν ο συμμετέχων/ουσα είναι κάτω των δεκαοκτώ (18) ετών, η συμμετοχή του/της πρέπει να γίνει κατόπιν της έγκρισης του/της νόμιμου κηδεμόνα του/της προς τούτο, και σε διαφορετική περίπτωση η διοργανώτρια δεν φέρει ουδεμία ευθύνη.

ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Από το διαγωνισμό εξαιρούνται τα στελέχη και οι υπάλληλοι/εργαζόμενοι της διοργανώτριας, τα στελέχη και οι υπάλληλοι/εργαζόμενοι των θυγατρικών αυτής εταιρειών, καθώς και οι σύζυγοι και οι συγγενείς των ανωτέρω φυσικών προσώπων εξ αίματος ή εξ αγχιστείας μέχρι και τον δεύτερο (β) βαθμό.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ - ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΛΗΡΩΣΗΣ- ΤΡΟΠΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Η διεξαγωγή του διαγωνισμού ξεκινά στις 17/7/2018 και λήγει στις 24/7/2018 ώρα 23:59. Μετά την προαναφερθείσα καταληκτική ημερομηνία, ο διαγωνισμός παύει να διενεργείται και να είναι σε ισχύ.

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στην έδρα της εταιρείας, με ηλεκτρονικό αυτόματο σύστημα στις 25/7/2018. Κατά τη διαδικασία της κλήρωσης, θα αναδειχθεί ένας (1) νικητής και τρεις (3) αναπληρωματικοί. Τα ονόματα των νικητών θα ανακοινωθούν στις στις 25/7/2018.

Ο νικητής θα ειδοποιηθεί με προσωπικό μήνυμα για την νίκη του. Εάν δεν απαντήσει στο προσωπικό μήνυμα στο inbox του, ώστε να μας ενημερώσει για τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του (όνομα, επώνυμο, διεύθυνση & Τ.Κ.) εντός δύο (2) εργάσιμων ημερών από την ενημέρωσή του ή διαπιστωθεί ότι δεν συντρέχουν οι κατάλληλες προϋποθέσεις συμμετοχής του, χάνει το σχετικό δικαίωμά, οπότε και η άνω εταιρεία απαλλάσσεται από κάθε υποχρέωση απέναντι στον νικητή. Το δώρο μεταφέρεται στους επιλαχόντες της κλήρωσης.

Έγκυρες για το Διαγωνισμό και την κλήρωση θεωρούνται οι συμμετοχές που έχουν πραγματοποιηθεί εντός των χρονικών ορίων του Διαγωνισμού.

Η διοργανώτρια έχει δικαίωμα κατά την απόλυτη και διακριτική της ευχέρεια να μην αναρτήσει ή/και αφαιρέσει εκ των υστέρων οποιαδήποτε συμμετοχή με παράνομο ή προσβλητικό τρόπο περιεχόμενο ή να αποκλείσει οποιοδήποτε μέλος για υποβολή συμμετοχής που δεν είναι σύμφωνη με τους παρόντες όρους και προϋποθέσεις. 

ΑΠΟΣΤΟΛΗ και ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΔΩΡΟΥ

Το δώρο μπορεί να αποσταλεί ή να παραληφθεί από τους νικητές κατόπιν συνεννόησης.

Το έπαθλο παραλαμβάνει ο ίδιος ο νικητής, μετά από ταυτοποίηση των στοιχείων του με επίδειξη της αστυνομικής του ταυτότητας.  

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Τα παρεχόμενα από τους συμμετέχοντες στον Διαγωνισμό Προσωπικά Δεδομένα, νομίμως τυγχάνουν επεξεργασίας από τη Διοργανώτρια με ή χωρίς τη βοήθεια αυτοματοποιημένων μεθόδων και διατηρούνται σε αρχείο αυστηρά υπό τις προϋποθέσεις του νόμου για καθορισμένους και νόμιμους σκοπούς για ένα μήνα μεταξύ άλλων για τις ανάγκες του συγκεκριμένου διαγωνισμού και μόνο. Η συμμετοχή στην παρούσα προωθητική ενέργεια συνεπάγεται τη ρητή και ανεπιφύλακτη συναίνεση του συμμετέχοντα για τη νόμιμη συλλογή και διατήρηση σε αρχείο, από τη Διοργανώτρια Εταιρεία, δεδομένων του προσωπικού χαρακτήρα για το σκοπό του διαγωνισμού της παρούσας προωθητικής ενέργειας, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.2472/1997 όπως ισχύει, αποκλειστικά για τις ανάγκες του συγκεκριμένου διαγωνισμού. Οι συμμετέχοντες απολαμβάνουν τα εκ του νόμου προβλεπόμενα δικαιώματα σχετικά με τα προσωπικά τους δεδομένα, έχουν μεταξύ άλλων δικαίωμα ενημέρωσης, πρόσβασης στα δεδομένα τους και αντιρρήσεων κατά τις ειδικότερες προβλέψεις του νόμου. Ειδικότερα, οι αντιρρήσεις απευθύνονται εγγράφως στον Υπεύθυνο Επεξεργασίας και πρέπει να περιέχουν αίτημα για συγκεκριμένη ενέργεια όπως διόρθωση, προσωρινή μη χρησιμοποίηση, δέσμευση, μη διαβίβαση ή τη διαγραφή. 

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ

Ο Συμμετέχων με την αποδοχή των παρόντων όρων συμμετοχής του στον ανωτέρω διαγωνισμό δηλώνει ανεπιφύλακτα ότι δεν θίγει οποιοδήποτε δικαίωμα τρίτου και ιδιαίτερα πνευματικά δικαιώματα, το δικαίωμα της προσωπικότητας και το δικαίωμα επί του ονόματος οιουδήποτε τρίτου. Κατά την διάρκεια του διαγωνισμού, τυχόν σχόλια δυσφημιστικά, άσεμνα, που τυχόν παραβιάζουν τα πνευματικά δικαιώματα ή άλλα δικαιώματα τρίτων ή που περιέχουν οποιοδήποτε παράνομο περιεχόμενο, θα διαγράφονται από την σελίδα. Οι συμμετέχοντες οφείλουν να ενεργούν νόμιμα και μέσα στα πλαίσια των παρόντων όρων και των χρηστών και συναλλακτικών ηθών, αναλαμβάνοντας αποκλειστικά κάθε σχετική αστική ή ποινική ευθύνη. Η διοργανώτρια δεν είναι υπεύθυνη για το περιεχόμενο των μηνυμάτων, φωτογραφιών, βίντεο, ή άλλων σχολίων που αποστέλλονται και αναρτώνται στην ιστοσελίδα και ρητά αποποιείται οποιαδήποτε ευθύνη σε σχέση με αυτά. Οι συμμετέχοντες στον διαγωνισμό παρέχουν τη συγκατάθεση τους και την εξουσιοδότηση στη διοργανώτρια εταιρία για την προβολή του διαγωνισμού και των αποτελεσμάτων του μέσω του έντυπου, ηλεκτρονικού τύπου και social media.

Κάθε διαγωνιζόμενος έχει δικαίωμα μίας συμμετοχής. Σε περίπτωση πολλαπλής συμμετοχής λαμβάνεται ως έγκυρη μόνο η πρώτη κατά χρονική σειρά συμμετοχή. 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

Η διαχείριση της Εταιρίας διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει τους όρους χρήσης που υπάρχουν στο παρόν έγγραφο, ή και να ακυρώσει την προωθητική ενέργεια για οποιονδήποτε λόγο ή και χωρίς κανένα απολύτως λόγο, χωρίς καμία προειδοποίηση οποιαδήποτε στιγμή. Tέλος, η συμμετοχή στην προωθητική ενέργεια προϋποθέτει πλήρη, απόλυτη και ανεπιφύλακτη αποδοχή των παραπάνω όρων και συνεπάγεται τη συνακόλουθη παραίτηση από κάθε σχετική αξίωση έναντι της Εταιρίας. 

ΛΟΙΠΟΙ ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

Η συμμετοχή στην παρούσα προωθητική ενέργεια προϋποθέτει πρόσβαση των ενδιαφερομένων στο κοινωνικό δίκτυο Facebook. Για την αποφυγή της κακόβουλης χρήσης του λογισμικού με τη δημιουργία ψεύτικων λογαριασμών στο Facebook, δικαίωμα συμμετοχής έχουν όσοι κατέχουν μόνο έναν αληθινό λογαριασμό στο facebook και ο λογαριασμός τους έχει κατ΄ελάχιστο αριθμό φίλων (friends) τουλάχιστον 15 άτομα στο λογαριασμό τους στο Facebook.

Το έπαθλο είναι συγκεκριμένο, προσωπικό και δεν ανταλλάσσεται ούτε δύναται να ζητηθεί η αντικατάσταση του με άλλα ή η εξαργυρωση του σε χρηματική αξία.

Επισημαίνεται ότι το Facebook σε καμία περίπτωση δεν σχετίζεται, διαχειρίζεται, προωθεί ή ενισχύει το συγκεκριμένο διαγωνισμό. Η αποστολή των στοιχείων του κάθε χρήστη γίνεται προς τη Διοργανώτρια εταιρεία και όχι το Facebook.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.