Ο Κάναντι ανέλυσε τους στόχους του Ατρόμητου

23:00 | 31/07/2020

Ο νέος προπονητής της ομάδας του Περιστερίου παρουσιάστηκε επίσημα την Παρασκευή.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στον Ατρόμητο, είχαμε δύο καταπληκτικά χρόνια εδώ. Αυτός ήταν ο πιο σημαντικός λόγος που επέστρεψα και γι' αυτό είμαι χαρούμενος που γύρισα στην ομάδα. Πάντα είχαμε καταπληκτική σχέση με την ομάδα και παρακολουθούσα τα παιχνίδια και τους παίκτες. Γι' αυτό δεν μου ήταν καθόλου δύσκολο να πάρω αυτή την απόφαση, την πήρα πολύ γρήγορα κι εύκολα αφού μίλησα με τον τεχνικό διευθυντή και τον πρόεδρο», ανέφερε αρχικά ο Κάνταντι.

Ο νέος προπονητής του Ατρομήτου αναφέρθηκε στις σκέψεις που έχει κάνει αναφορικά με την ενίσχυση της ομάδας του: «Ήρθα μόλις χτες το απόγευμα στην Αθήνα, αλλά πάντα παρακολουθούσα την ομάδα κι έχω κάνει αρκετές σκέψεις για το που χρειάζεται αλλαγές και ενίσχυση η ομάδα. Μέχρι τώρα παρακολουθούσα από την τηλεόραση, αλλά τώρα είμαι εδώ για σκληρή δουλειά και θα είμαι σε επικοινωνία με τον τεχνικό διευθυντή για τους παίκτες που χρειάζεται ενίσχυση. Θα κάνουμε πολύ σκληρή δουλειά για να δημιουργήσουμε ανταγωνιστική ομάδα, ώστε να πραγματοποιήσουμε το όραμα και τους στόχους που έχουμε θέσει σαν ομάδα».

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του Ατρομήτου, Γιώργος Σπανός, κλήθηκε να σχολιάσει τις προηγούμενες επιλογές προπονητών: «Δεν είμαι εδώ για να κρίνω τους κυρίους Αναστασίου και Παντελίδη γιατί όπως είπα είναι επιλογές μου. Πολλές φορές στο ποδόσφαιρο δεν βγαίνουν τα πάντα. Δεν ήταν όμως τα αποτελέσματα όσο η κακή εικόνα της ομάδας που προβλημάτισε. Μπορεί κάποια πράγματα να μην βγήκαν. Δεν σημαίνει ότι θα ρίξουμε το ανάθεμα στους προπονητές, το ποδόσφαιρο είναι παιχνίδι λαθών».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.