Ο Καραντώνης, το Αστέρας-Ολυμπιακός και το «ψυγείο»

SMS

Ο Δημήτρης Καραντώνης θα είναι ο διαιτητής του αγώνα του ΟΦΗ με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα το προσεχές Σάββατο.

Το θέμα δεν είναι αυτό, αλλά το ότι ο ρέφερι επιστρέφει στη δράση μετά τον Αύγουστο, αφού τελούσε υπό... τιμωρία από τον Στιβ Μπένετ.

Ο Καραντώνης είχε προκαλέσει αντιδράσεις για τη διαιτησία του στο ματς του Αστέρα Τρίπολης με τον Ολυμπιακό τον Αύγουστο, ακυρώνοντας γκολ της αρκαδικής ομάδας ως επιθετικό φάουλ. Κάτι που προκάλεσε εύλογα ερωτηματικά, αφού δεν φαινόταν κάποια παράβαση στη φάση.

Από εκείνο το ματς, λοιπόν, στις 29 Αυγούστου, ο Καραντώνης είχε μπει στο «ψυγείο» και επιστρέφει, για το ΠΑΟΚ-ΟΦΗ, μετά από 4 μήνες και κάτι για να σφυρίξει αγώνα της Super League.

Αξίζει να σημειωθεί πως εφέτος, μετά το ματς Αστέρας-Ολυμπιακός, έχει διευθύνει μόλις 3 ματς, δύο για το κύπελλο και ένα για τη Super League 2. Συγκεκριμένα, ήταν διαιτητής στα ματς Πανσερραϊκός-Απόλλων Καλαμαριάς (3-0) και το προχθεσινό Καλλιθέα-Λαμία (1-2) για το κύπελλο, ενώ στις 3 Ιανουαρίου σφύριξε το Αναγέννηση Καρδίτσας-Ηρακλής για τη Super League 2 (νίκη της Αναγέννησης με 1-0).

Την περσινή σεζόν ο Καραντώνης ήταν διαιτητής σε ένα παιχνίδι του ΟΦΗ και συγκεκριμένα αυτό με τον Παναθηναϊκό στις 2 Φεβρουαρίου για το πρωτάθλημα όπου ο ΟΦΗ επικράτησε 3-2 των «πράσινων».

Θυμίζουμε πως στο περσινό ματς στην Τούμπα ο ΟΦΗ «κάηκε» από τη διαιτησία και συγκεκριμένα από τον Φωτιά που «τίναξε» στον αέρα το παιχνίδι και προκάλεσε εύλογες διαμαρτυρίες από πλευράς ΟΦΗ.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.