Ο Καρέλης και οι άλλοι

ΟΦΗ

Ο Παναιτωλικός φαίνεται πως είναι στο «κάδρο» του ΟΦΗ για την μεταγραφική του ενίσχυση. Τι ισχύει με τον Καρέλη.

Ο ΟΦΗ φαίνεται πως βρίσκεται σε μεταγραφικό οργασμό και φαίνεται ότι στο «κάδρο» του έχει μπει ο Παναιτωλικός. Από τη μία η περίπτωση του Ηλία Χατζηθεοδωρίδη, ο οποίος σύμφωνα με το gentikoule.gr βρίσκεται ψηλά στη λίστα για αντικαταστάτης του Τοράρινσον και από την άλλη οι περιπτώσεις Νίκου Καρέλη και Τζίμι Ταμπίτζε, οι οποίες σύμφωνα με το titormosnet.gr απασχολούν τον ΟΦΗ.

Ο Καρέλης αναμένεται να αποχωρήσει από τον Παναιτωλικό μετά από 3.5 χρόνια, ενώ ο Γεωργιανός στόπερ έχει συμβόλαιο που λήγει (υπέγραψε τον Γενάρη για 6 μήνες) και αυτή τη στιγμή το μυαλό του είναι στο Euro.

Αυτό που μπορούμε να πούμε με σιγουριά είναι ότι ο Καρέλης είναι παίκτης που δεν περνάει απαρατήρητος από τον ΟΦΗ, σίγουρα όχι όπως πέρασε πριν από λίγα χρόνια, επί θητείας Νίκου Νιόπλια, όταν είχε εξεταστεί η περίπτωσή του, αλλά δεν προχώρησε με συνοπτικές διαδικασίες αν και ο Έλληνας προπονητής τον ήθελε.

Ο Καρέλης θέλει να επιστρέψει στο Ηράκλειο και αυτό δεν είναι μυστικό, όπως μυστικό δεν είναι ότι θα ήθελε να φορέσει την φανέλα του ΟΦΗ. Με τον Παναιτωλικό στα 3.5 χρόνια θητείας μέτρησε 103 συμμετοχές και 27 γκολ, αριθμοί γεμάτοι για τον 32χρονο φορ. Η αίσθηση είναι πως αν ο ΟΦΗ αποφασίσει να ασχοληθεί σοβαρά με την περίπτωση του Καρέλη δεν θα είναι δύσκολο να προχωρήσει ο «γάμος».

Μένει να δούμε αν πίσω από τον καπνό υπάρχει φωτιά, δεδομένα όμως ο ΟΦΗ φουλάρει για τις πρώτες του ανακοινώσεις για να αρχίσει σιγά-σιγά να συμπληρώνεται το δύσκολο παζλ του εφετινού ρόστερ.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.