Ο «καταραμένος» Βόλος

SMS
20:50 | 02/01/2020

Από το ματς με τον Βόλο στον α' γύρο άρχισε η γκίνια του Δημήτρη Μάνου στο σκοράρισμα.

Αν και άρχισε δυναμικά το πρωτάθλημα, μετρώντας τρία γκολ στις πρώτες τρεις αγωνιστικές, στη συνέχεια «σίγασε». Ο λόγος για τον Δημήτρη Μάνο, ο οποίος παλεύει με την γκίνια του από το ματς του α' γύρου στον Βόλο έως τώρα. Ένα γύρο μετά, ο επιθετικός του ΟΦΗ εξακολουθεί να μην μπορεί να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα.

Ο Μάνος πέτυχε δύο γκολ τη 2η αγωνιστική στο ΟΑΚΑ στο 1-3 επί του Παναθηναϊκού και στη συνέχεια πέτυχε ακόμη ένα την επόμενη, με τον Παναιτωλικό στο Γεντί Κουλέ (3-1). Το εξαιρετικό του ξεκίνημα, όμως, δεν είχε ανάλογη συνέχεια. Στον Βόλο, στην ήττα του ΟΦΗ με 1-0, ο Μάνος έχασε ευκαιρίες για να σκοράρει, ενώ το προσεχές Σάββατο στο Ηράκλειο ο Όμιλος παίζει με την ομάδα όπου άρχισε η... κατάρα του 25χρονου επιθετικού.

Ο Δημήτρης Μάνος έχει 16 συμμετοχές έως τώρα στο εφετινό πρωτάθλημα, οι περισσότερες εξ αυτών ως βασικός, αλλά δεν έχει καταφέρει να βοηθήσει στο σκοράρισμα κάτι που τον έχει γεμίσει με άγχος. Στις προπονήσεις δίνει τον καλύτερό του εαυτό και συνεχίζει τη σκληρή δουλειά, αλλά για τον κάθε επιθετικό η «τροφή» είναι το γκολ κι αν αυτό δεν έρχεται τότε το «βάρος» στην πλάτη είναι μεγάλο.

Ο Μάνος είναι ποδοσφαιριστής ψυχολογίας, αλλά δεν τον παίρνει από κάτω. Θέλει να κάνει ένα νέο ξεκίνημα στον β' γύρο και να βάλει τα δυνατά του για να βοηθήσει τον ΟΦΗ. Είναι δεδομένο πώς λείπουν τα γκολ του από την κρητική ομάδα, όπως είναι δεδομένο ότι θα «γυρίσει ο τροχός» για τον στράικερ από τα Τρίκαλα.

Το Σάββατο κόντρα στον Βόλο, ένα γύρο αφότου ξεκίνησε η γκίνια του, θα έχει την ευκαιρία για εξιλέωση. Εφόσον, βέβαια, βρεθεί στην αρχική ενδεκάδα, αφού δεν αποκλείεται ο Γιώργος Σίμος να επιλέξει τον Φιγκεϊρέντο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η προσφορά του ΟΦΗ για τα εισιτήρια με Βόλο και ΠΑΟΚ

Μάνος: «Έτσι και το 2020»

Ο Σεμέντο, ο Ολυμπιακός και το «παιχνίδι» της Φορτούνα


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.