Ο «άσωτος» Κατίδης, η επιστροφή στην Ελλάδα και ο Ηρόδοτος

SMS
08:15 | 19/09/2021

Μετά από 3 χρόνια ο Γιώργος Κατίδης επιστρέφει στο Ελληνικό ποδόσφαιρο για την ομάδα του Ηροδότου

Ήταν μια μεταγραφή που προσπάθησε να κλείσει αρκετές ημέρες πριν ο Ηρόδοτος, πριν λίγα 24ωρα ήρθε σε πλήρη συμφωνία με τον Γιώργο Κατίδη και το βράδυ του Σαββάτου τον ανακοίνωσε.

Ο Ηρόδοτος έκανε την έκπληξη με τον 28χρονο επιθετικό, ο οποίος έχει αγωνιστεί σε αρκετές ομάδες ενώ δυστυχώς γι αυτόν έγινε γνωστός για το περιστατικό στο ΑΕΚ - Βέροια και τον περίφημο χαιρετισμό του στο γκολ που πέτυχε (παρέπεμπε σε ναζιστικό). Τότε, το 2013, μετά τη νίκη της ''Ένωσης'' με 2-1, οι ''κιτρινόμαυροι'' του διέκοψαν το συμβόλαιο. Έκτοτε, ο ταλαντούχος φορ δεν έκανε κάτι ιδιαίτερο.

Έτσι, μετά από περίπου 3 χρόνια επιστρέφει στο Ελληνικό ποδόσφαιρο, αφού πρώτα πέρασε από διάφορες ομάδες, βρέθηκε στην Φινλανδία για την Γιάρο και την Ολίμπια αλλά και την Πρίμπραμ στην Τσεχία.

Μάλιστα, στις δηλώσεις του έκανε αναφορά και στην διοίκηση του Ηροδότου αλλά και στον κόουτς Τάτση που τον εμπιστεύτηκαν: «Ευχαριστώ πολύ την ΠΑΕ Ηρόδοτος για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει αλλά και τον προπονητή Γιάννη Τάτση. Είμαι εδώ για να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό και να πετύχουμε τους στόχους της ομάδας», τόνισε ο Κατίδης.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.