Ο Κατσικοκέρης δεν ξέχασε Εργοτέλη και Πλατανιά

16:59 | 13/02/2019

Τι δήλωσε ο έμπειρος επιθετικός για την εφετινή Επισκοπή, αλλά και τις πρώην ομάδες του.

Ο Νίκος Κατσικοκέρης, μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό Αthletic Radio 104.2 για το σημαντικό διπλό της ομάδας του επί του Εθνικού, τη μάχη της Γ' Εθνικής, τους δικούς του στόχους, ενώ αναφέρθηκε και σε Πλατανιά και Εργοτέλη.

Αναλυτικά όσα είπε o Νίκος Κατσικοκέρης :

Για το διπλό επί του Εθνικού (0-1) και το δικό του γκολ 

“Ήταν ένα μεγάλο αποτέλεσμα που το θέλαμε και το είχαμε ανάγκη. Το γκολ εννοείται πως δεν το πανηγύρισα καθώς έχω θετικά συναισθήματα για την πρώην ομάδα που, όπου έζησα υπέροχες στιγμές. Ήταν μία όμορφη χρονιά η περυσινή και είχα την τιμή να φοράω και το περιβραχιόνιο του. Οι φίλαθλοι της ομάδας με αγαπάνε και με σέβονται και χειροκροτήθηκα. Ήμουν συναισθηματικά φορτισμένος στον αγώνα. Ο Πρόεδρος του Εθνικού, όπως ανέφερε και η ομάδα μου σε ανακοίνωσή της, είναιάξιος σεβασμού. Σπανίζουν τέτοιοι άνθρωποι στο ποδόσφαιρό μας. Έχω να πω μόνο θετικά λόγια”.

Για τον αρχικό στόχο της ομάδας, την άνοδο

“Είναι δύσκολο να πετύχουμε τον αρχικό μας στόχο αλλά όχι οριστικά ανέφικτο.  Η ομάδα μου έκανε μία μίνι… κοιλιά που μας στοίχισε βαθμολογικά. Τώρα θέλουμε να κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα και να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Έχουμε μείνει πίσω βαθμολογικά αλλά στο ποδόσφαιρο έχουμε δει πολλά και κανείς δεν πρέπει να τα παρατάει. Εμείς θα επιδιώκουμε την νίκη κάθε Κυριακή και στο τέλος βλέπουμε τι κάναμε. Θα πρέπει πλέον και οι αντίπαλοί μας να έχουν βαθμολογικές απώλειες κάτι πιθανό αφού όλα τα ματς καίνε. Η ομάδα μας “χτίστηκε” για την άνοδο και θεωρώ οτι αν είχαμε εκμεταλλευτεί την έδρα μας θα ήμασταν πολύ ψηλότερα. Εκτός έδρας πηγαίνουμε πολύ καλά”.

Για την ψυχολογία της ομάδας

“Και πριν το ματς με τον Εθνικό πιστεύαμε στις δυνατότητές μας. Δεν άλλαξε κάτι. Eίμαστε μία καλή και ανταγωνιστική ομάδα και θα μπορούσαμε να ήμασταν ψηλότερα αν ήμασταν πιο προσεκτικοί σε κάποια ματς. Είμαστε μία οικογένεια και έχομε την στήριξη από την Διοίκηση που έχει το δικό της όραμα. Εκπροσωπούμε τον Νομό Ρεθύμνου και θέλουμε μετά την ομάδα μπάσκετ να κάνουμε περήφανο τον τόπο μας”.

Για το Πρωτάθλημα της Γ Εθνικής (5ος Ομιλος)

“Γίνεται χαμός. Για την Επισκοπή προανέφερα οτι είμαστε μία δυνατή ομάδα. Ο Εθνικός ίσως έχει ένα κλικ παραπάνω για τον Τίτλο. Έχει κκαλή ομάδα, κόσμο, Διοίκηση και ιστορία. Μόνο το γηπεδικό είναι πρόβλημά του. Ο Γιούχτας είναι πολύ φορμαρισμένος το τελευταίο διάστημα και έχει μία σταθερή και έμπειρη ομάδα. Δεν είναι τυχαία η πορεία του. Ο ΟΦΙ έχει κάποιες βαθμολογικές απώλειες αλλά παραμένει υποψήφιος για την άνοδο. Ο Ιωνικός έχει εντυπωσιακή πορεία μετά τον Γενάρη. Μένουν 8 αγωνιστικές και όλα μπορεί να γίνουν.  Τις επόμενες 4-5 αγωνιστικές θα κριθούν όλα σε κορυφή και ουρά”.

ια τον δικό του στόχο 

“Θέλω να σκοράρω να κερδίζει η ομάδα και να βγω πρώτος σκόρερ στον Ομιλο. Υπάρχει σκληρός ανταγωνισμός. Δουλειά μου είναι το γκολ”.

Για τον Εργοτέλη αλλά και τον Πλατανιά

“Τον παρακολουθώ σε κάθε ματς. Με έχει εντυπωσιάσει και θα μπορούσε να είναι ψηλότερα. Γίνεται καλή δουλειά. Δεν αξίζει να μην είναι στο γκρουπ των πρωτοπόρων. Ο Πλατανιάς μου αρέσει πάρα πολύ και κάνει εξαιρετική δουλειά ο Γιάννης Τάτσης”.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.