Ο Κιάσσος στο πλευρό του Ξυδάκη

20:30 | 21/10/2020

Συγκίνησε με τα λόγια του ο τεχνικός του Αλμυρού.

Μπορεί η ομάδα του να θριάμβευσε στο Μάλεμε επί του Πλατανιά, όμως ο Κώστας Κιάσσος δεν ξέχασε τον Ανδρέα Ξυδάκη, που βρίσκεται μπροστά από μια δύσκολη κατάσταση.

Η κόρη του προπονητή του Ηροδότου δίνει μάχη με τον καρκίνο και ο Κιάσσος εξέφρασε τη συμπαράσταση του, ενώ κάλεσε όλο τον κόσμο να στηρίξει έμπρακτα τον Ξυδάκη. Αναλυτικά είπε:

«Ένας συνάδελφος, ο προπονητής του Ηροδότου, Ανδρέας Ξυδάκης αντιμετωπίζει ένα μεγάλο πρόβλημα με την υγεία του παιδιού του. Πρέπει εμείς οι προπονητές, όλοι αυτοί που ασχολούμαστε με το ποδόσφαιρο και όλοι αυτοί που είμαστε μέσα στον αθλητισμό να δούμε αυτά τα πράγματα που είναι πολύ πιο σοβαρά και ανθρώπινα κομμάτια.

Τυχαίνει να είμαι και τα τελευταία χρόνια εθελοντής σε ανθρώπους με καρκίνο. Πραγματικά είναι άκρως συγκινητικό σε αυτές τις ηλικίες να περνάνε τόσο δύσκολες καταστάσεις.

Θεωρώ πως όλοι οι πρόεδροι των ομάδων, όλοι οι παράγοντες, όλος ο κόσμος και μέσα από τις δυσκολίες που περνάει ο ελληνικός λαός, είναι ευκαιρία να βοηθήσουμε σε αυτές τις καταστάσεις τον συνάδελφο τον Ανδρέα, που του εύχομαι ολόψυχα να βγει από όλο αυτό όσο δυνατός, τόσο το παιδί του όσο και η οικογένεια του».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η συγκίνηση του Ανδρέα Ξυδάκη για τη μάχη της κόρης του με τον καρκίνο

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.