Ο Κλοπ κάλεσε τον Ακινφένουα στην γιορτή της Λίβερπουλ

11:35 | 15/07/2020

Ο Αντεμπάγιο Ακινφένουα κυριαρχεί, το τελευταίο διήμερο, στα πρωτοσέλιδα του αγγλικού Τύπου, καθώς γιορτάζοντας την άνοδο της Γουίκομ στην Championship και προφανώς αστειευόμενος, είχε το... θράσος να ζητήσει επικοινωνία με τον Γιούργκεν Κλοπ, για να πανηγυρίσουν μαζί τον τίτλο που κατέκτησαν οι ομάδες τους.

Ο Γερμανός τεχνικός της Λίβερπουλ, έμαθε το... αίτημα του 38χρονου επιθετικού και του έστειλε ένα βιντεομήνυμα, μέσω του οποίου τον συγχαίρει για την επιτυχία του και για το γεγονός ότι πέτυχε τον στόχο του να αγωνισθεί στην Championship.

Και ο Κλοπ, δεν έμεινε εκεί, καθώς προσκάλεσε τον Ακινφένουα να λάβει μέρος στις πανηγυρικές εκδηλώσεις για την κατάκτηση του τίτλου από την Λίβερπουλ, συμμετέχοντας και στην σχετική παρέλαση της ομάδας με το τρόπαιο της Premier League.

«Εάν μπορεί να έλθει, είναι προσκεκλημένος στην παρέλαση. Μου αρέσουν τέτοια άτυπα μαθήματα, όπως αυτό του Ακινφένουα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο έμπειρος τεχνικός.

Επαγγελματίας για σχεδόν είκοσι χρόνια, ο Ακινφένουα, δέχθηκε συχνά κριτική λόγω του βάρους του, καθώς ζυγίζει 102 (!) κιλά. Ο Ακινφένουα, έχει αγωνισθεί στην Λιθουανία με την Ατλάντας, στην Ουαλία με την Μπάρι Τάουν, στην Γιουνάϊτεντ Βοστώνης και στην Αγγλία με τα «χρώματα» των Λέϊτον Οριεντ, Ράσντεν εντ Ντάϊαμοντς, Ντονκάστερ, Τορκί, Σουόνσι, Μίλγουολ, Νορθάμπτον, Τζίλιγχαμ και Γουίμπλεντον.

πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.