O Kόνραντ «έστειλε» τον Εργοτέλη στην κορυφή

16:01 | 28/02/2021

Ο Εργοτέλης επικράτησε με 1-0 του Απόλλων Λάρισας στο Παγκρήτιο και έτσι επέστρεψε στην κορυφή της Superleague 2

Ο Εργοτέλης μπορεί να μην έκανε το καλύτερο του παιχνίδι, μπορεί ο Απόλλων Λάρισας να έπαιζε με παίκτη λιγότερο από το 37' όμως έβαλε δύσκολα στους γηπεδούχους και το γκολ του Κόνραντ στο 76' έδωσε τη νίκη με 1-0 στην ομάδα του Γιάννη Ταουσιάνη.

Οι ''κιτρινόμαυροι'' μπήκαν ορεξάτοι στο παιχνίδι, είχαν τον έλεγχο του αγώνα όμως δεν είχαν τις μεγάλες ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο, διάστημα όπου στο 37' αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Μπάλλας. Ο Εργοτέλης δεν εκμεταλλεύτηκε το αριθμητικό του πλεονέκτημα, με τον Ταουσιάνη να μην κάνει αλλαγές κατά την διάρκεια του ημιχρόνου . Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι κρατούσαν με σχετική ασφάλεια το 0-0, ο Εργοτέλης δεν πατούσε περιοχή και το άγχος ήταν μεγάλο. Στο 56' μπήκαν οι... γνωστές αλλαγές, οι Μπουτσάκης και Μπουρσέλης έδωσαν πλάτος στους γηπεδούχους, όμως μέχρι το 70' η κρητική ομάδα δεν είχε αυτό που λέμε τις ''κλασσικές ευκαιρίες'' παρά μόνο μια ανούσια περιοχή.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ:


Όλα αυτά μέχρι το 76' όπου ο Ποζατζίδης σε μια από τις πρώτες επαφές του με την μπάλα έβγαλε μια υπέροχη σέντρα, ο Κόνραντήταν εκεί που έπρεπε και μια μια υπάροχη κεφαλιά έκανε το 1-0, το οποίο έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα. Νωρίτερα, στο 64' ο Λίτινας έχασε την μια και μοναδική ευκαιρία των φιλοξενούμενων όταν βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση όμως το σουτ του πέρασε πάνω από το οριζόντιο του Κατσιμήτρου.

Μετά το γκολ, ο Εργοτέλης είχε χώρους και 2-3 καλές στιγμές για το 2-0, το σημαντικότερο είναι όμως ότι κρατούσε με ασφάλεια το 1-0, το οποίο τείνει να γίνει το αγαπημένο του σκορ.

Εργοτέλης(Γιάννης Ταουσιάνης): Κατσιμήτρος, Σερβιλάκης, Κατσούρι Μπάτζιος, Μαζουλουξής, Πέϊος, Τσέλιος, Appi (Μπουτσάκης 56') Κωστανάσιος (Μπουρσέλης 56'), Μανουσάκης, Conraad (Πατρινός 84')

Απόλλων Λάρισας (Κώστας Φραντζέσκος): Άστρας, Γκόλιας, Καμπέρης, Μόρας, Σκούπρα, Λύταινας (Γκουντρουμπής 77') Μπάλλας, Γιάκος (Καρίκι 46') Νύκταρης (Μπαλογιάννης 68'), Ομπράντοβιτς (Μπάμπης 41') Σέχου (Αθανασιάδης 68')

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Το γκολ που έδωσε τη νίκη στον Εργοτέλη

Μια φορτισμένη μετάδοση λόγω της απώλειας του Γιώργου...

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.