Ο κόσμος έδωσε το έναυσμα για μία μεγάλη νίκη!

09:00 | 02/03/2024

Ο κόσμος του ΟΦΗ «σκόραρε» ενόψει Παναθηναϊκού.

Θέμα ωρών είναι το sold out για την αυριανή αναμέτρηση του ΟΦΗ με τον Παναθηναϊκού, που ρίχνει την αυλαία στις υποχρεώσεις του Ομίλου στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος της Super League.

Ο ΟΦΗ έχει μεγάλο κίνητρο κόντρα στον Παναθηναϊκό, εκτός του δεδομένου που είναι το βαθμολογικό αφού με νίκη παίρνει τεράστια ανάσα και θα μπει με άλλον αέρα στα πλέι άουτ, χωρίς να έχει το άγχος και την πίεση.

Κίνητρο είναι και η ψυχολογία, αφού ο ΟΦΗ θέλει να πάρει το τρίποντο σε ακόμη ένα ντέρμπι, μετά από αυτά του πρώτου γύρου απέναντι σε Άρη, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ και να πάρει «μπουστάρισμα» για τη συνέχεια. Εξάλλου όλοι γνωρίζουν τη σημασία μίας νίκης απέναντι στους «πράσινους».

Σε αυτή την προσπάθεια η Κρητική ομάδα θα έχει τον κόσμο στο πλευρό της. Για ακόμα μία φορά οι φίλαθλοι θα δώσουν δυναμικό παρών και το «Γεντί Κουλέ» θα είναι «καμίνι» για να σπρώξει τον ΟΦΗ στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, σήμερα αναμένεται να ανακοινωθεί το sold out αφού έτσι κι αλλιώς τα «μαγικά χαρτάκια» έχουν εξαφανιστεί στις περισσότερες θύρες.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.