Ο κόσμος ήταν εκεί, ο ΟΦΗ όχι

ΟΦΗ

Στο γεμάτο «Γεντί Κουλέ», με τον κόσμο να δίνει βροντερό παρών, ο ΟΦΗ ηττήθηκε 2-0 από τον Παναθηναϊκό.

Ο ΟΦΗ αναγκαστικά παρατάχθηκε με αλχημείες κόντρα στον Παναθηναϊκό λόγω των απουσιών, με τελευταία αυτή του Μπαλογιάννη που έμεινε εκτός αποστολής λόγω τραυματισμού. Ο Νιόπλιας έβαλε Βούρο-Γιοχού στόπερ και Γιαννούλη αριστερό μπακ, τους Τοράρινσον και Λάρσον εξτρέμ και τον Τοράλ φορ.

Σαν να μην έφτανε αυτό, μόλις στο 11ο λεπτό ο ΟΦΗ έχασε με τραυματισμό τον Νέιρα, ο οποίος αποχώρησε και έδωσε τη θέση του στον Ντίκο. Αυτός πέρασε φορ και ο Τοράλ επέστρεψε ως δεκάρι στη φυσική του θέση.

Ο ΟΦΗ είχε περισσότερο στο μυαλό του να καταστρέψει το παιχνίδι του αντιπάλου παρά να δημιουργήσει ο ίδιος κάτι καλό. Ο Παναθηναϊκός από την άλλη είχε περισσότερη ώρα την μπάλα στην κατοχή του και βρήκε δύο γκολ με τους Παλάσιος και Σπόραρ στο 16ο και 33ο λεπτό.

Η κάκιστη εικόνα του ΟΦΗ μπροστά φάνηκε από το γεγονός πως έκανε την πρώτη τελική στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου, σε ωραίο σουτ του Λάρσον που έφυγε λίγο έξω από την εστία του Μπρινιόλι.

Στο δεύτερο μέρος ο Νιόπλιας πέρασε τον Μπουζούκη στο ματς αντί του Γιαννούλη και ο ΟΦΗ προσπάθησε να πάρει την κατοχή της μπάλας και να ψάξει το γκολ. Η αλήθεια είναι πως η Κρητική ομάδα είχε μία ελαφρά υπεροχή στην κατοχή, αλλά δεν μπορούσε να κάνει φάση, ενώ ο Παναθηναϊκός έψαχνε το τρίτο γκολ στον κενό χώρο.

Ο ΟΦΗ σε σχέση με το πρώτο μέρος έχασε δύο καλές ευκαιρίες με Στάικο και Μπουζούκη, με αυτή του Μπουζούκη, στο 86', να είναι και η σημαντικότερη (το κοντινό πλασέ του έφυγε λίγο έξω).

Το 0-2 δεν άλλαξε, ο κακός (αλλά και άτυχος λόγω των τραυματισμών, αφού μετά τους Νέιρα και Τοράλ και ο Ντιουσέ φάνηκε να έχει πρόβλημα) ΟΦΗ ηττήθηκε και παραμένει χωρίς βαθμό μετά από 2 αγωνιστικές στο πρωτάθλημα.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΟΦΗ: Στίβενς, Μαρινάκης, Γιοχού (64' Διαμαντής), Βούρος, Γιαννούλης (46' Μπαλογιάννης), Μεγιάδο, Ντιουσέ, Νέιρα (11' λ.τ. Ντίκο), Τοράρινσον (64' Αποστολάκης), Λάρσον, Τοράλ (68' λ.τ. Στάικος)

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Μπρινιόλι, Σάρλια, Πούγγουρας, Χουάνκαρ (76' Γκανέα), Κώτσιρας, Κουρμπέλης (68' Βέρμπιτς), Τσέριν, Παλάσιος (86' Βαγιαννίδης), Αϊτόρ (86' Φρόκου), Πέρεθ, Σπόραρ (76' Ιωαννίδης).

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.