Ο κόσμος ψήφισε Βούρο με διαφορά!

11:56 | 14/06/2022

Η ψηφοφορία για την ανάδειξη του πολυτιμότερου ποδοσφαιριστή της φετινής χρονιάς από τον κόσμο είχε μεγάλο νικητή τον Πραξιτέλη Βούρο.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΦΗ:

Τα μεσάνυχτα της Δευτέρας 13/6 ολοκληρώθηκε η ανοιχτή ψηφοφορία που διενεργήθηκε μέσω της επίσημης κοινότητας της ΠΑΕ ΟΦΗ στο Viber για τον πολυτιμότερο ποδοσφαιριστή της ομάδας μας κατά τη διάρκεια της αγωνιστικής σεζόν 2021-22.

Υποψήφιοι, με χρονολογική σειρά κατάκτησης του βραβείου “Player of the month” της περιόδου που ολοκληρώθηκε, ήταν οι: Juan Neira, Πραξιτέλης Βούρος, Jon Toral, Λάζαρος Λάμπρου, Κοσμάς Τσιλιανίδης, Devis Epassy και Luiz Phellype.

Ο MVP όμως του ΟΦΗ ήταν ένας και μάλιστα συγκέντρωσε πολύ υψηλό ποσοστό, με βάση τις ψήφους των φιλάθλων της ομάδας μας στην Viber Community!

Αυτός δεν ήταν άλλος από τον Πραξιτέλη Βούρο, ο οποίος συγκέντρωσε ποσοστό 63%, με τον Juan Neira να ακολουθεί (18%) και τους Devis Epassy (7%), Luiz Phellype (6%), Λάζαρο Λάμπρου (2%), Jon Toral (2%), Κοσμά Τσιλιανίδη (2%) να συμπληρώνουν τη λίστα των κορυφαίων του ΟΦΗ για τη σεζόν 2021-22!

oficretefc-vouros-mvp.jpg#asset:391496


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.