Ο Κώστας Φιτσανάκης ανέλαβε το πόλο του ΟΦΗ

16:51 | 18/08/2021

Η ομάδα πόλο του ΟΦΗ ανέθεσε την καθοδήγηση όλου του τμήματος υδατοσφαίρισης στον Κώστα Φιτσανάκη, μετά την ολοκλήρωση της συνεργασίας με τον Βασίλη Κεφαλά.

Η ανακοίνωση του ΟΦΗ:

«Στα χέρια του πολύπειρου προπονητή Κώστα Φιτσανάκη, ανέθεσε ο ΟΦΗ, την καθοδήγηση όλου του τμήματος υδατοσφαίρισης , μετά το διαζύγιο με τον Αιμίλιο Κεφαλά.

Ο Κώστας Φιτσανάκης, θα έχει την ευθύνη όλης της υδατοσφαίρισης του συλλόγου, απο τις υποδομές, μέχρι την ανδρική ομάδα. Ο 40χρονος Ηρακλειώτης προπονητής, γεννήθηκε στις 18/1/1981 στο Ηράκλειο, είναι γέννημα θρέμμα της πισίνας του Ηρακλείου και έχει να επιδείξει σπουδαίο προπονητικό έργο, καθώς εργάστηκε για 13 χρόνια στο Ρέθυμνο (2006-2019) και οδήγησε την ομάδα γυναικών του συλλόγου στην Α1 κατηγορία, με συμμετοχή σε ένα φάιναλ φορ Κυπέλλου και μια 3η θέση, που της έδωσε συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λίγκ. Ενώ για 8 χρόνια, η ομάδα αυτή, ήταν στην κορυφαία πεντάδα της κατηγορίας.

Παράλληλα, ήταν προπονητής στην ανδρική ομάδα του Ρεθύμνου σε Α2 και Β’ Εθνική κατηγορία. Ακόμη, με τον Εθνικό Πειραιώς, ως προπονητής στην Α1 γυναικών (2019-21), πήρε δυο φορές την 4η θέση, συμμετείχε σε ένα φάιναλ φορ Κυπέλλου και είχε μια ευρωπαική έξοδο.

Ο Κώστας Φιτσανάκης ακόμη έχει εργαστεί στον ΚΟ Κομοτηνής (2000-2004), ενώ είναι τελειόφοιτος των ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής. Εχει ακόμη να επιδείξει σημαντικές επιτυχίες σε αναπτυξιακές ηλικίες σε αγόρια και κορίτσια και συμμετοχές σε τελικές φάσεις με τις ομάδες που εργάστηκε».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.