O Koυκουλάκης, το VAR και τα σεμινάρια...

08:34 | 15/02/2019

Με γοργούς ρυθμούς η εκπαίδευση των διαιτητών για το Video Assitant Referee, με τον Μιχάλη Κουκουλάκη να τους ανακοινώνει ότι το προσεχές διάστημα θα γίνουν έξι πενθήμερα σεμινάρια.

Ο μεγάλος στόχος ΕΠΟ και Πολιτείας είναι να ξεκινήσει το επόμενο πρωτάθλημα με VAR και γι' αυτό στην ΚΕΔ... τρέχουν για την επιμόρφωση των διαιτητών. 

Το τριήμερο σεμινάριο των ρέφερι και βοηθών της πρώτης κατηγορίας, ολοκληρώθηκε την Πέμπτη (14/2) με μαθήματα πάνω στο Video Assitant Referee από τον Μιχάλη Κουκουλάκη. 

Ο Κρητικός διαιτητής μάλιστα ανακοίνωσε στους διαιτητές ότι θα γίνουν έξι πενθήμερα σεμινάρια το επόμενο διάστημα, σε εξομοιωτή με 25 video.

Στις τάξεις των ρέφερι πάντως υπήρξε μία σχετική αναστάτωση, καθώς ειπώθηκε πως τα σεμινάρια θα πρέπει να ολοκληρωθούν τους προσεχείς 2-3 μήνες κι ως εκ τούτου ενδέχεται να προκύψει θέμα με το πώς θα φύγουν από τις δουλειές τους. Δεν αποκλείεται πάντως να γίνουν σε μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. 

Από εκεί και πέρα ο Κουκουλάκης κάλεσε την εκ των κορυφαίων Ελλήνων βοηθών, Χρύσα Κουρομπύλια, που έλειπε το προηγούμενο δεκαήμερο σε διεθνές σεμινάριο για το VAR στο Κατάρ, να μιλήσει για την εμπειρία της. 

Πηγή:
sdna
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.