Ο Κουρέπης, ο Μποχωρίδης και η πρεμιέρα των κρητικών ομάδων

SMS

Η πρεμιέρα της νεοφώτιστης Αναγέννησης και ο ενισχυμένος ΟΦΗ - σχολιάζει ο Γιάννης Χαμαλάκης

Mε νίκη ξεκίνησαν τις υποχρεώσεις τους το Σάββατο, ο ανανεωμένος - σε ένα βαθμό ΟΦΗ - και η νεοώτιστη Αναγέννηση Αρκαλοχωρίου. Οι ''πράσινοι'' έκαναν θόρυβο με το +20 στο Παγκράτι, έδειξαν από την αρχή τα... δόντια τους ενώ οι 81 πόντοι εκτός έδρας δεν είναι και λίγο πράγμα. Δείχνουν ότι προσαρμόστηκαν εύκολα οι Οικονομόπουλος (17) και του Ντράσκοβιτς (16), παιδιά που έδειξαν ότι θα βοηθήσουν ενώ ο Κούρεπης ξεκίνησε την σεζόν όπως την τελείωσε πέρυσι.

Ο σέντερ της ομάδας του Αρκαλοχωρίου ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 25 πόντους, επιβεβαίωσε σε ακόμα ένα ματς ότι είναι παίκτης πολυτέλεια για την κατηγορία και το σύλλογο του Αρκαλοχωρίου. Μια ομάδα που έχει αρκετές λύσεις, φιλοδοξία και όλα τα φώτα για να κάνει και φέτος κάτι πολύ καλό.

Από την άλλη ο ΟΦΗ: Μια ομάδα που κράτησε και φέτος τον βασικό της κορμό, έκανε μετά από καιρό πολύ καλές προσθήκες και πήρε μια νίκη επί του Αιγάλεω που σίγουρα θα τον βοηθήσει για την συνέχεια.

Ο παίκτης βαρόμετρο και την σεζόν που διανύουμε θα είναι ο Νίκος Μποχωρίδης. Ο scoring guard της κρητικής ομάδας σημείωσε 22 πόντους με 4 τρίποντα, ''τράβηξε'' το γκρουπ του Ράλλη και αν είναι υγιής θα βοηθήσει φέτος αρκετά. Από κοντά οι γνωστοί Λιανός, Τσερκιτζόγλου και Σταμπουλής, ενώ οι Πιλκούδης - Κασπίρης και Παππάς θα έχουν ενεργό ρόλο στον Όμιλο. Η ομάδα μοιάζει ενισχυμένη, με περισσότερες λύσεις σε σχέση - τουλάχιστον - με την προηγούμενη σεζόν.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.