Ο... ξεχωριστός Βαγιεμπά Σακόρ

SMS
08:00 | 04/02/2019

Ο Βαγιεμπά Σακόρ στο ντεμπούτο του με τον ΟΦΗ παρουσίασε «ψήγματα» της ποιότητας του.

Ο Νορβηγός μέσος πήρε το… βάπτισμα του πυρός στο ματς κόντρα στην Ξάνθη και στο μισάωρο… και κάτι που αγωνίστηκε, πρόλαβε να «συστηθεί» στο ελληνικό ποδόσφαιρο και να επιβεβαιώσει τα υψηλά στάνταρ των δυνατοτήτων του.

Πριν καλά-καλά μάθει τα ονόματα των συμπαικτών του, ο 23χρονος ποδοσφαιριστής πέρασε στο ματς και φάνηκε σαν να παίζει καιρό στον Όμιλο. Χωρίς άγχος, με μπόλικη αυτοπεποίθηση, δεν «κρύφτηκε» σε κανένα σημείο του ματς.

Το παιχνίδι ήταν εξαιρετικά κρίσιμο για τους «ασπρόμαυρους» και ο Σακόρ μπήκε στο… πνεύμα από την πρώτη στιγμή. Ζήτησε την μπάλα στα πόδια του, πήρε πρωτοβουλίες και φανέρωσε πως διαθέτει ηγετική φυσιογνωμία.

Ο νεαρός παίκτης αποτελεί ένα μοντέρνο χαφ, που θα… απασχολήσει πολύ κόσμο. Μπορεί να χρησιμοποιήθηκε για λίγα λεπτά, ωστόσο φάνηκε πως διαθέτει ιδιαίτερα ποιοτική σκέψη, καλές μεταβιβάσεις και είναι ο ορισμός του box to box.

Μπορεί, δηλαδή, να βοηθήσει και ανασταλτικά, αλλά και στο κομμάτι της ανάπτυξης και της δημιουργίας. Με την είσοδο στη συνάντηση, εξάλλου, ο ηρακλειώτικος σύλλογος βελτίωσε την εικόνα του στην επανάληψη.

Αν η αρχή είναι το ήμισυ του παντός, τότε ο ΟΦΗ έχει κάνει… διάνα με την περίπτωση του Σακόρ, καθώς, όπως όλα δείχνουν, ο υψηλόσωμος χαφ έχει την ικανότητα και τη στόφα να «σηκώσει» όλη τη μεσαία γραμμή του Ομίλου.

 

 

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.