O λόγος που ο Φωτιάς έγινε... elite διαιτητής και η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού

SMS
22:03 | 04/05/2023

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση για τους ορισμούς διαιτητών της ένατης αγωνιστικής, διαμαρτυρόμενη για το γεγονός πως το παιχνίδι του Άρη με την ΑΕΚ στη Θεσσαλονίκη θα διευθύνουν Έλληνες ρέφερι και όχι elite ξένοι.

Οι ορισμοί της ένατης αγωνιστικής των playoffs της Stoiximan Super League προκάλεσαν την αντίδραση του Παναθηναϊκού. Η πράσινη ΠΑΕ με ανακοίνωσή της διαμαρτύρεται για τον ορισμό Ελλήνων διαιτητών στο Άρης - ΑΕΚ, καθώς επισημαίνουν ότι οι Μπαλτάκος και Μπένετ αθέτησαν τα συμφωνηθέντα.

Όπως ενημέρωσε η ΕΠΟ, ο λόγος που επιλέχθηκαν Έλληνες διαιτητές ήταν γιατί οι ιθύνοντες δεν μπόρεσαν να βρουν ξένο διαιτητή elite ή πρώτης κατηγορίας.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός: "Έγινε και το απίστευτο: ο πρόεδρος της ΕΠΟ Μπαλτάκος και ο αρχιδιαιτητής Μπένετ προκαλούν αθετώντας τα συμφωνηθέντα, βαφτίζοντας ξένους elite διαιτητές τον Φωτιά και τον Διαμαντοπούλοβιτς – Νταμπάνοβιτς, ο οποίος έβγαλε μεθυσμένους τους ξεμέθυστους Πολωνούς και διαιτήτευσε ως νηφάλιος τον αγώνα ΑΕΚ – Άρης. Τελικά δεν υπάρχει όριο στην κατρακύλα της ΕΠΟ".

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.