Ο «Λύσανδρος», η Τραμπζονσπόρ και ο τελευταίος λόγος του ΟΦΗ

SMS
08:30 | 09/05/2020

Tι αναφέρει το δημοσίευμα της Τουρκικής ιστοσελίδας ''Fanatik'' για το ενδιαφέρον της Τραμπζονσπόρ προς τον 24χρονο

Έχουν γραφτεί πολλά γι αυτόν και αναμένεται να γραφτούν ακόμα περισσότερα όσο προχωράμε προς το καλοκαίρι. Ο Λισάντρο Σεμέντο αποτελεί έναν από τους παίκτες - σημείο αναφοράς - στην κανονική περίοδο που ολοκληρώθηκε στην Superleague.

Tα πράγματα για τον ταλαντούχο εξτρέμ είναι δεδομένα. Ο ποδοσφαιριστής ανήκει στην Ολλανδική Φορτούνα, αγωνίζεται δανεικός στον ΟΦΗ και το ''δάνειο'' ολοκληρώνεται στις 31 Ιουνίου. Η κρητική ομάδα αν δώσει 1.5 εκ. ευρώ μέχρι τότε, θα τον κάνει δικό της, αλλιώς από 1η Ιουλίου η Φορτούνα μπορεί να τον δώσει όπου θέλει. Ξεκάθαρα.

Πέρα από το φημολογούμενο φλερτ Ελληνικών συλλόγων, ο Σεμέντο φέρεται να έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον και της Τουρκικής Τραμπζονσπόρ.

Συγκεκριμένα, δημοσίευμα των τελευταίων ωρών από την γειτονική Τουρκία και συγκεκριμένα από την ''Fanatik'', αναφέρει ότι ο ''Λύσανδρος'' και ο Γιάννης Φετφατζίδης αποτελούν μεταγραφικούς στόχους της ομάδας.

Μάλιστα, όσον αφορά τον 23χρονο χαφ, υπάρχει αναφορά ότι έχουν πολύ καλή άποψη στην ομάδα για εκείνον, μετά το scout που έχει γίνει ενώ τονίζεται ότι τα νεότερα στην περίπτωση του θα υπάρξουν στο φινάλε της σεζόν, διάστημα που θα αποφασίσει τι θα κάνει η Φορτούνα για την περίπτωση του.

Μέχρι στιγμής, ο ΟΦΗ έχει τον πρώτο λόγο για τον παίκτη, απομένει να δούμε αν θα έχει και τον τελευταίο...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο Σεμέντο, ο Ολυμπιακός και το «παιχνίδι» της Φορτούνα

Ο Σεμέντο έβαλε νέα δεδομένα στην παραμονή του

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.