Ο Μαγκουάιρ αποφασίζει εάν θα μείνει στην Γιουνάιτεντ

10:43 | 30/05/2023

Παρά το γεγονός, ότι εξακολουθεί να είναι ο επίσημος αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ, ο Χάρι Μαγκουάιρ, αγωνίσθηκε βασικός, μόλις οκτώ φορές στην εφετινή Premier League, καθώς αποτέλεσε την τελευταία επιλογή του Ερικ Τεν Χαγκ, για τους κεντρικούς αμυντικούς της ομάδας.

Παράλληλα, ο Ολλανδός προπονητής, παραδέχθηκε ότι ο Αγγλος διεθνής δεν είναι ευχαριστημένος με τον ρόλο και την συμμετοχή του, στους «κόκκινους διάβολους» και προέτρεψε τον 30χρονο στόπερ, να πάρει άμεσα, μια απόφαση για το μέλλον του.

«Είμαι χαρούμενος που είναι εδώ και όταν τον χρειαζόμασταν έκανε την δουλειά του. Είναι όμως και μια απόφαση που πρέπει να πάρει. Κανείς δεν θα ήταν ευχαριστημένος με αυτή την κατάσταση. Δεν είναι τόσο καλός. Προπονείται πάντα στο υψηλότερο επίπεδο και σε απόλυτο βαθμό»μ, σχολίασε ο Τεν Χαγκ και πρόσθεσε: «Επομένως, διαχειρίζεται καλά αυτήν την κατάσταση και, ως αρχηγός, είναι σημαντικός για την ομάδα, αλλά έχει ισχυρό ανταγωνισμό με τον Ραφαέλ Βαράν, ο οποίος είναι φανταστικός».

Κατά συνέπεια, ο Μαγκουάιρ θα πρέπει να αποφασίσει γρήγορα εάν θα παραμείνει στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αν και η πιθανότερη εξέλιξη, θεωρείται να πάρει μεταγραφή.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.