Η πώληση Μανδά και οι επόμενες μεταγραφές του ΟΦΗ

ΟΦΗ

Ο φορ, το «6άρι» που φαίνεται ότι έχει εντοπιστεί και η επόμενη μέρα του ΟΦΗ με τον Χρήστο Μανδά.

Ο ΟΦΗ ήταν από τις ομάδες που συμπλήρωσαν νωρίς το ρόστερ, ολοκληρώνοντας τις προσθέσεις του ρόστερ, μόνο που σε μία μεταγραφική περίοδο, ειδικά στην Ελλάδα που κρατάει μέχρι Σεπτέμβρη, υπάρχουν και οι αστάθμητοι παράγοντες. Τέτοιοι ήταν η πώληση του Ασάν Ντιουσέ, η λύση της συνεργασίας με τον Μπιφουμά, αλλά και η πώληση του Χρήστου Μανδά στη Λάτσιο που ολοκληρώθηκε με ένα ιδανικό, για τον ΟΦΗ, deal, ο οποίος όχι μόνο πούλησε τον παίκτη, αλλά τον διατηρεί στο ρόστερ.

Βάσει των νέων δεδομένων, ο ΟΦΗ κινείται για χαφ και επιθετικό, ενώ για τον τερματοφύλακα τα έχουμε γράψει εδώ και αρκετό καιρό, πως αν ο Μανδάς έφευγε (με δεδομένο πλέον πως παραμένει ως δανεικός στον ΟΦΗ) ο Νίκος Χριστογεώργος έχει την απόλυτη εμπιστοσύνη του Βάλντας Νταμπράουσκας για να πάρει το χρίσμα του βασικού.

Ο ΟΦΗ, λοιπόν, αυτή τη στιγμή ψάχνει επιθετικό και «6άρι», για τον δεύτερο υπάρχουν οι πληροφορίες πως ήδη έχει εντοπιστεί, αλλά προέχει ο ΠΑΟΚ και το κρίσιμο παιχνίδι της Κυριακής και τα μεταγραφικά μπαίνουν για λίγες μέρες σε δεύτερη μοίρα.

Θυμίζουμε πως μετά το ματς με τον Δικέφαλο του Βορρά υπάρχει η διακοπή του πρωταθλήματος και ο ΟΦΗ θα έχει τον χρόνο και την ηρεμία για να βάλει τις τελευταίες «πινελιές» στο ρόστερ και να ολοκληρώσει τις καλοκαιρινές του «αγορές».

Προφανώς έχει γίνει προεργασία (ειδικά για το «6άρι»), μετά την απόφαση του Νταμπράουσκας και ο ΟΦΗ θα μπει πανέτοιμος στην τελική ευθεία των μεταγραφών για να κάνει τις τελευταίες του κινήσεις και να παρουσιαστεί έτοιμος και πλήρης στην επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.