«Ο Μανώλης Παπαμακάριος με χαράκωσε και με γρονθοκόπησε»

13:26 | 04/06/2019

Η Μαντώ Τζαβάρα, πρώην σύζυγος του μπασκετμπολίστα Μανώλη Παπαμακάριου, ανάρτησε στο Facebook φωτογραφίες στις οποίες φαίνεται αιμόφυρτη και πρησμένη από ξυλοδαρμό.

Η 44χρονη κατονομάζει ως υπαίτιο τον επί δύο χρόνια σύντροφό της, τον οποίο αποκαλεί «δολοφόνο», κατηγορώντας τον ότι την χαράκωσε και τη χτύπησε με γροθιές.

«Εχθές το απόγευμα ήρθε να με αποτελειώσει αυτός που του έδωσα δεύτερη ευκαιρία. Με χαράκωσε με μαχαίρι και με γρονθοκόπησε μέχρι τελευταίας ανάσας. Αφού με γρονθοκόπησε σε σημείο που δεν μπορούσα να περπατήσω, αφού δεν αρκέστηκε στο γρονθοκόπημα στο πρόσωπο με εξάντλησε μέχρι τελευταίας πνοής, Μανώλης Παπαμακάριος. Η απόλυτη λέρα, σάπια γελοιώδη φάτσα γλειφτράκου στο χρήμα και την πο@@@@ια», ήταν μία από τις αναρτήσεις της.

Ωστόσο από το περιβάλλον του Παπαμακάριου δίνεται μια διαφορετική εκδοχή, καθώς διαψεύδεται ότι τραυμάτισε τη 44χρονη με μαχαίρι και υποστηρίζεται ότι τα τραύματα της επανήλθαν από διαπληκτισμό που είχαν, κατά τη διάρκεια του οποίου την απώθησε.

Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, ο Μανώλης Παπαμακάριος αναμένεται να παρουσιαστεί αυτοβούλως στο αστυνομικό τμήμα όπου έχει καταθέσει τη μήνυση η σύντροφός του και θα καταθέσει κι εκείνος μήνυση σε βάρος της.

ΠΑΠΑΜΑΚΑΡΙΟΣ-ΣΥΖΥΓΟΣ-ΜΕΣΑ.jpg#asset:99490


ΕΣΠΡΕΣΟ-ΕΞΩΦΥΛΛΟ.jpg#asset:99497



Πηγή: Εφημερίδα «Espresso»

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.