Ο Μάνος και οι… «μεγάλοι» Βορρά και Νότου

SMS
18:41 | 19/03/2018

Έντονα τις τελευταίες ημέρες «παίζει» στα φίλα προσκείμενα στον ΟΣΦΠ μέσα, η συμφωνία της ομάδας του Πειραιά με τον Δημήτρη Μάνο.

Η αντίδραση της ΠΑΕ ΟΦΗ πάνω στο θέμα ήταν άμεση με την ανακοίνωση που εξέδωσε και με την οποία γνωστοποιεί την πρόταση ανανέωσης που έχει κάνει στον παίκτη, υπό την αίρεση ότι αυτή θα ισχύσει όταν με το καλό η ομάδα πάρει την άνοδο. Αυτό σημαίνει πως δεν μπορεί να ολοκληρωθεί η ανανέωση ακόμα και αν τη δεχθεί ο παίκτης, πριν και μαθηματικά πάρει η ομάδα την άνοδο, κάτι που δύσκολα θα γίνει σε λιγότερο από δυο μήνες.

 Από εκεί και πέρα όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ με τις πληροφορίες να έρχονται από τον ΟΣΦΠ και όχι τον παίκτη, για τον 24χρονο επιθετικό είχαν δείξει ενδιαφέρον τόσο η ΑΕΚ, όσο και ο ΠΑΟΚ, καθαρά φιλολογικό όμως, χωρίς να προχωρήσουν σε κάποια κίνηση προκειμένου να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.

Προκειμένου λοιπόν να μην «χάσουν» τον παίκτη οι ερυθρόλευκοι από κάποιων εκ των… δικεφάλων, προχώρησαν άμεσα στο να συμφωνήσουν με τον ποδοσφαιριστή. Θεωρούν στον ΟΣΦΠ πως τόσο ο Μάνος, όσο και άλλοι Έλληνες παίκτες της γενιάς του όπως πχ ο Πασαλίδης, μπορούν να δώσουν αν όχι άμεσα στο κοντινό μέλλον, ένα ελληνικό «χρώμα» στην ομάδα.

Όλα τα παραπάνω πηγάζουν από πηγές του ΟΣΦΠ και όχι από τον παίκτη, ο οποίος ακόμα δεν έχει γνωστοποιήσει κάποια αντίδραση ή τοποθέτησή του επί του θέματος.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.