Ο Μάρτης «γδάρτης» του Εργοτέλη και ο φορ που λείπει

Απόψεις

Τέσσερα παιχνίδια τον Μάρτιο έδωσε η κρητική ομάδα, σε αυτά δεν πήρε κανέναν βαθμό

Ο Εργοτέλης έχασε ακόμα ένα ματς τον Μάρτιο, το 4ο ήταν αυτό που ολοκληρώθηκε πριν από λίγο στην Ξάνθη. Ένα πολύ περίεργο παιχνίδι με τους παίκτες του Γιάννη Ταουσιάνη να είναι καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο, να έχουν ένα εξαιρετικό δεκαπεντάλεπτο (10' - 25'), ίσως το καλύτερο διάστημα σε εκτός έδρας παιχνίδι φέτος, να έχουν το δοκάρι του Άπι και γενικά τον έλεγχο του αγώνα. Μάλιστα, η απόδοση του Μπότε κυρίως στο πρώτο μέρος είναι το μεγάλο κέρδος του Εργοτέλη, με την Ξάνθη να ψάχνει σε εκείνο το διάστημα μονίμως το κεφάλι του Παπάζογλου.

Στην επανάληψη η κρητική ομάδα ήταν λιγότερο απειλητική όμως και η αντίπαλος δεν πατούσε εύκολα την ''κιτρινόμαυρη'' περιοχή. Ότι καλό έκαναν οι φιλοξενούμενοι ήταν από τα αριστερά με τον πολύ καλό Ποζατζίδη ενώ σε ακόμα ένα παιχνίδι ήταν παραπάνω από εμφανής η έλλειψη ενός σέντερ φορ ποιότητας. Στο 67' η Ξάνθη άνοιξε το σκορ σε μια φάση που σήκωσε συζήτησηκαι αποβολή, με τον διαιτητή να παίρνει μάλλον το... αίμα του πίσω για την φάση του πρώτου ημιχρόνου.

Πλέον ο Εργοτέλης είναι 4ος στην βαθμολογία , κανείς δεν υπογράφει πλέον για είσοδο στην 6αδα, μια ομάδα που πριν λίγο διάστημα, έπαιζε κατά γενική ομολογία το καλύτερο ποδόσφαιρο στην κατηγορία. Και σήμερα ήταν καλός αλλά κάτι του έλειψε, όπως συνέβη και στα προηγούμενα παιχνίδια. Ο Ταουσιάνης προσπαθεί να βρει τι φταίει και να βελτιώσει τα πράγματα, όμως από την στιγμή που μεταγραφές δεν έγιναν, κάτι πρέπει να αλλάξει. Και οι αλλαγές έχουν να κάνουν με το επιθετικό κομμάτι της ομάδας, αλλά κυρίως στην αντιμετώπιση των απαιτητικών αγώνων, που αν εξαιρέσουμε εκείνο το φοβερό ματς στη Νίκαια, στα υπόλοιπα δεν δείχνει την ίδια συνέπεια. Και πλέον, μιλάμε για μια ομάδα που δεν κρύβει τον στόχο της, που είναι η άνοδος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ξάνθη - Εργοτέλης: Το γκολ που έκρινε τον αγώνα και η αποβολή Λαμπράκη

Το Live του αγώνα

Yποχώρησε 4ος ο Εργοτέλης

Eυχαριστημένος και αισιόδοξος ο Ταουσιάνης

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.