​Ο Μαρτίνς έπλεξε το εγκώμιο του ΟΦΗ

21:30 | 02/12/2021

Ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε για το σαββατιάτικο ματς

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, με δηλώσεις του στη NOVA, αναφέρθηκε και στην ήττα κυπέλλου από τον Λεβαδειακό.

Συγκεκριμένα, είπε:

Για το ματς με τον Λεβαδειακό: Φυσικά και το αφήσαμε πίσω όπως γίνεται στο ποδόσφαιρο. Πρέπει να μας γίνει μάθημα. Μπήκαμε πολύ άσχημα στο παιχνίδι. Τα πρώτα 15 λεπτά ήταν πολύ άσχημα για εμάς και θα πρέπει να μας γίνει μάθημα. Όλα τα παιχνίδια θα πρέπει να τα αντιμετωπίζουμε με την ίδια σοβαρότητα και σεβασμό σε όλους τους αντιπάλους και φυσικά στο ποδόσφαιρο πρέπει να προχωράς παρακάτω. Πρέπει να εκμεταλλευτούμε το χθεσινό ως παράδειγμα προς αποφυγή.

Για το ματς με τον ΟΦΗ: Το παιχνίδι θα είναι δύσκολο γιατί θα παίξουμε απέναντι σε έναν αντίπαλο που δυσκολεύει όλες τις ομάδες. Συνηθίζουμε να δίνουμε σημασία στα ντέρμπι και όχι όταν παίζεις με ομάδες χαμηλότερης βαθμολογίας. Αυτά είναι τα παιχνίδια που πρέπει να προσέχουμε γιατί διεκδικούμε βαθμούς που τους χρειαζόμαστε. Ο ΟΦΗ είναι μία ομάδα που προέρχεται από πολύ καλά αποτελέσματα και έχει χάσει μόνο μία φορά από τον ΠΑΟΚ. Γι' αυτό το παιχνίδι θα είναι ιδιαίτερα σημαντικό. Είναι από τις έδρες που δίνουν πρωτάθλημα.

Για το αν υπάρχουν προβλήματα: Μας ανησυχεί η περίπτωση του Μίχαλ. Ο Γκάρι είναι σε καλύτερη κατάσταση, ο Σωκράτης προπονείται κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα.

Για την προοπτική ανανέωσης του Ελ Αραμπί: Θα ήταν κάτι πάρα πολύ όμορφο αν συνέβαινε αυτό. Ο Γιουσέφ είναι ένας από τους πιο ποιοτικούς παίκτες που έχουν περάσει από την ομάδα μας. Τα νούμερα και οι στατιστικές μιλάνε από μόνα τους. Θα σήμαινε ότι θα είχαμε στην ομάδα μας ένα πολύ ποιοτικό παίκτη με καταπληκτικές στατιστικές που έχει προσφέρει πολλά στην ομάδα και θα ήταν υπέροχο αν συνέβαινε κάτι τέτοιο.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.