Ο Μεγιάδο παρέχει ασφάλεια

ΟΦΗ

Με την επιστροφή του Αργεντινού, ο ΟΦΗ έχει ένα μεγάλο «συν» και πάλι στο ανασταλτικό κομμάτι.

Μ’ αυτά και μ’ αυτά το εκτός έδρας παιχνίδι της Κυριακής (17/10) απέναντι στον Παναιτωλικό έχει γίνει σχεδόν… ειδικών συνθηκών για τον Όμιλο. Κάτι ιώσεις, κάτι οι τραυματισμοί, κάτι οι υποχρεώσεις των διεθνών μεσοβδόμαδα, αναγκάζουν τους «ασπρόμαυρους» να πάνε με πολλές απουσίες και ερωτηματικά (για την κατάσταση που θα βρίσκονται κάποιοι ποδοσφαιριστές) στο Αγρίνιο.

Στην αντίπερα όχθη, βέβαια, διαθέσιμοι είναι ξανά οι Τοράλ, Μεγιάδο, Καμάου, Βούρος και Γαγιέγος, οπότε υπάρχουν και θετικά για τον Νίκο Νιόπλια.

Η σπουδαιότερη ίσως επάνοδος είναι αυτή του Μεγιάδο. Αφενός ο Τοράλ ήταν στα… πιτς από τα τέλη Ιουλίου και θέλει σίγουρα τον χρόνο του για ν’ αποκτήσει ρυθμό κι αφετέρου οι Καμάου, Βούρος και Γαγιέγος ταλαιπωρήθηκαν από ίωση και είναι λογικό ο οργανισμός τους να έχει καταπονηθεί.

Και για καθαρά, πάντως, αγωνιστικούς λόγους, η παρουσία του «πίτμπουλ» είναι η πιο σημαντική για τον ηρακλειώτικο σύλλογο.

Ο ΟΦΗ έχει και πάλι στο «οπλοστάσιο» του τον 28χροονο αμυντικό μέσο, που είναι γνωστό τι μπορεί να προσφέρει στο χορτάρι. Ο λατινοαμερικανός εμπνέει ασφάλεια στον τομέα της αμυντικής λειτουργίας, μιας και ανασταλτικά είναι παίκτης-κακά τα ψέματα-υψηλού επιπέδου.

Το διάστημα που έλειπε το κενό του έβγαζε… μάτι και φάνηκε ξεκάθαρα ότι είναι δυσαναπλήρωτο. Οι «ασπρόμαυροι» πληγώθηκαν από την απουσία του, ωστόσο ο Μεγιάδο φωνάζει πλέον «παρών».

Η αποχή του από τη δράση δεν είναι μικρή, όμως δε θ’ αποτελέσει έκπληξη αν ο Μακεδόνας προπονητής του δώσει φανέλα βασικού μεθαύριο.

Οι «κυανοκίτρινοι», εξάλλου, βγάζουν επιθετικό πνεύμα έως τώρα στο πρωτάθλημα και προσπαθούν να παίξουν ποδόσφαιρο, ανεξάρτητα με τον αντίπαλο που έχουν απέναντι τους, στοιχείο που κάνει μάλλον απαραίτητη τη συμμετοχή του Αργεντινού στην αναμέτρηση.

Είναι γεγονός ότι το επιθετικό μαρκάρισμα, το πάθος, η δύναμη και η σκληράδα του Μεγιάδο χρειάζονται στην ομάδα του Ηρακλείου, όχι μόνο στο Αγρίνιο, μα καθ’ όλη τη διάρκεια της περιόδου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Φορτσάρουν όλοι για το Αγρίνιο

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.