Ο Μέσι ζητά ανάλογο συμβόλαιο με του Εμπαπέ για να μείνει στην Παρί

08:11 | 17/03/2023

Ο Λιονελ Μέσι έβαλε έναν όρο για να παραμείνει στην Παρί Σεν Ζερμέν, σύμφωνα με τα γαλλικά δημοσιεύματα και αυτός δεν είναι άλλος από το να παίρνει το ίδιο αστρονομικό ποσό με τον Κιλιάν Εμπαπέ.

Σύμφωνα με το RMC ο Μέσι είπε στη διοίκηση των Παριζιάνων πως θα παραμείνει στον γαλλικό σύλλογο υπό έναν όρο. Κι αυτός είναι να πάρει ένα παρόμοιο αστρονομικό ποσό που παίρνει ο συμπαίκτης του, Κιλιάν Εμπαπέ. Την ίδια ώρα, η Παρί θέλει να διατηρήσει τον Μέσι αλλά δεν είναι διατεθειμένη να ενδώσει σε όλες τις πιέσεις του και να του ικανοποιήσει κάθε "θέλω".

Πηγές κοντά στον Αλ Κελαϊφί αναφέρουν ότι ο σύλλογος έχει αντιληφθεί τον έντονο εκνευρισμό των οπαδών με τον Μέσι, το συμβόλαιο του οποίου δεν θέλουν να ανανεωθεί παρά το γεγονός ότι το ήθελαν μετά το Μουντιάλ. Ο στόχος είναι να φτιάξουν μια ομάδα γύρω από τον Εμπαπέ, προσπαθώντας να τον στελεχώσουν με νεαρούς και ταλαντούχους Γάλλους ποδοσφαιριστές.

Η Παρί μελετά το ενδεχόμενο να φύγει ένας σταρ το καλοκαίρι για να έχει περισσότερα χρήματα στο ερχόμενο μεταγραφικό παζάρι. Ο Μέσι, ο Νεϊμάρ και ο Εμπαπέ καταλαμβάνουν σχεδόν το 50% των μισθών του συλλόγου.

Και κάπου εδώ έρχεται ο προβληματισμός σχετικά με την ανανέωση του Αργεντινού...

Ο Μέσι στην Παρί παίρνει 35 εκατ. ευρώ τον χρόνο, ενώ ο Εμπαπέ συμφώνησε με τη γαλλική ομάδα συμβόλαιο τριών χρόνων το οποίο θα του αποφέρει συνολικά 636 εκατομμύρια!

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.