Ο... μεταγραφικός οδηγός του ΟΦΗ

ΟΦΗ

Λίγες μέρες πριν την "πρώτη" για τη νέα σεζόν ας δούμε πώς διαμορφώνεται το μεταγραφικό τοπίο του ΟΦΗ.

Ας δούμε πώς έχει η κατάσταση έως τώρα στα μεταγραφικά του ΟΦΗ, τι ισχύει με την "ονοματολογία" και πόσο κοντά είμαστε στο να υπάρξουν οι πρώτες ανακοινώσεις.

Η περίπτωση Σεμέντο

Ο Λισάντρο Σεμέντο είναι πάντα στα υπόψιν του ΟΦΗ ανεξάρτητα με το τι θα γίνει με την περίπτωση του Λάζαρου Λάμπρου. Ο παίκτης έχει μείνει ελεύθερος, είναι γνώριμος στην Κρητική ομάδα, άρα είναι δοκιμασμένη λύση και από τη στιγμή που ο Όμιλος θέλει να ενισχυθεί στα εξτρέμ η περίπτωσή του "παίζει", χωρίς προς το παρόν να υπάρχει κάποια εξέλιξη. Αν δεν μείνει ο Λάμπρου προφανώς ο ΟΦΗ θα πάει και για δεύτερο εξτρέμ.

Η περίπτωση Ρισβάνη

Ο Σπύρος Ρισβάνης έμεινε ελεύθερος μετά τη θητεία του στην Κύπρο και μέχρι τώρα δεν έχει βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ενδιαφέρει τον ΟΦΗ; Προφανώς και ένας παίκτης τέτοιου επιπέδου και δη Έλληνας είναι στο "κάδρο" της Κρητικής ομάδας και μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες ο ΟΦΗ "έψαξε και ρώτησε", παρακολουθεί την υπόθεση, αλλά δεν έχει προχωρήσει σε κάτι. Ο Ρισβάνης έχει υψηλό κασέ που κυμαίνεται στα 250-300 χιλιάρικα και μάλιστα είναι στο στόχαστρο κι άλλων ελληνικών ομάδων. Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής προς το παρόν εξετάζει ό,τι έχει στα χέρια του και δεν βιάζεται για να πάρει την τελική του απόφαση. Ο ΟΦΗ θα έβλεπε πολύ σοβαρά με την περίπτωσή του αν "ναυαγούσε" η υπόθεση του Βούρου, τώρα όμως έχει μείνει απλώς στην κρούση. Αν θα αλλάξει κάτι στο μέλλον θα δούμε. Για να αλλάξει πρέπει να αλλάξουν και τα οικονομικά "θέλω" του 28χρονου αμυντικού.

Οι εναλλακτικές για Φελίπε

Η περίπτωση του Λουίζ Φελίπε είναι ένα θρίλερ για γερά νεύρα. Ο ΟΦΗ κάνει ό,τι μπορεί για να καταφέρει να τον κρατήσει και του χρόνου στο Ηράκλειο, τα δημοσιεύματα από Πορτογαλία μεριά βάζουν τέλος, αλλά όπως λένε και οι Αμερικάνοι "«It ain't over 'til the fat lady sings". Δεδομένα ο ΟΦΗ έχει κάνει την προεργασία του για την εναλλακτική, αν ναυαγήσει οριστικά του Βραζιλιάνου και προέρχεται από την αγορά του εξωτερικού.

Η ενίσχυση στις υπόλοιπες θέσεις

Ο ΟΦΗ θέλει αριστερό μπακ, έναν χαφ που θα καλύψει το κενό που άφησε ο Γκαγιέγος (μπορεί να αποκτηθούν και δύο), θέλει έναν στόπερ, μπορεί να προκύψει ενδιαφέρον και για δεξί μπακ ειδικά αν υπάρξει αποχώρηση σε αυτή τη θέση, ενώ για φορ και εξτρέμ τα δεδομένα είναι γνωστά. Η Κρητική ομάδα έχει επικεντρωθεί στην αγορά του εξωτερικού και έχει κάνει τις κινήσεις της και βρίσκεται σε φάση αναμονής, αλλά και διαπραγματεύσεων. Οι στόχοι έχουν εντοπιστεί εδώ και καιρό, εξάλλου ο ΟΦΗ είχε την πολυτέλεια να προετοιμαστεί από νωρίς, αλλά κάποιοι εξ αυτών χρειάζονται υπομονή μέχρι να υπάρξει εξέλιξη. Το σίγουρο είναι πως για ακόμα μία φορά ο Όμιλος προτιμάει την αγορά του εξωτερικού με λύσεις επιπέδου "Τοράλ" και "Γκαγιέγος".

Στον ΟΦΗ είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί για όλες τις περιπτώσεις που έχουν στοχεύσει για την ενίσχυση και δεν αφήνουν να διαρρεύσει τίποτα προτού υπάρξει εξέλιξη. Την άλλη εβδομάδα είναι η "πρώτη" του ΟΦΗ και αρχίζουν οι προπονήσεις και συνάμα η αντίστροφη μέτρηση μέχρι την αναχώρηση για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στην Ολλανδία. Εκεί όπου το ιδανικό για τον Νιόπλια θα είναι να έχει κάποια από τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.