​Ο Μήτρογλου πλήγωσε τον Ολυμπιακό

21:42 | 21/02/2021

Ο Έλληνας φορ σκόραρε το παρθενικό του γκολ με την φανέλα του Άρη. Οι Θεσσαλονικείς έφυγαν με το 1-1 από το γήπεδο Καραϊσκάκη απέναντι στον Ολυμπιακό με τον Κώστα Μήτρογλου να διαμορφώνει το αποτέλεσμα.

Ο Άρης υποχρέωσε τον Ολυμπιακό στην πρώτη βαθμολογική του απώλεια στο «Γ. Καραϊσκάκης», στη φετινή Super League. Χάρη σε πέναλτι του Μήτρογλου στο 83΄, οι «κίτρινοι» της Θεσσαλονίκης απέσπασαν ισοπαλία 1-1 από τους πρωταθλητές, που είχαν προηγηθεί στο 40΄ με τον Φορτούνη. Οι Πειραιώτες έμειναν για πρώτη φορά φέτος χωρίς νίκη σε δύο συνεχόμενα ματς πρωταθλήματος (είχε προηγηθεί η ήττα από τον Παναθηναϊκό), ενώ είδαν τους Παπασταθόπουλο και Βρουσάι να τραυματίζονται, λίγες ημέρες πριν τη ρεβάνς του Europa League με την Αϊντχόφεν.

Οι συνθέσεις:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Χολέμπας, Σεμέδο, Παπασταθόπουλος (46΄ Ρέαμπτσιουκ), Ανδρούτσος, Καμαρά (76΄ Εμβιλά), Μπουχαλάκης, Μασούρας (59΄ Ραντζέλοβιτς), Φορτούνης (59΄ Τιάγκο Σίλβα), Βρουσάι (29΄ Βαλμπουενά), Χασάν

ΑΡΗΣ (Άκης Μάντζιος): Κουέστα, Σάκιτς, Δεληζήσης, Ρόουζ, Σούντγκρεν, Σάσα, Τζέγκο, Σίλβα (58΄ Μπρούνο), Μπερτόλιο (84΄ Κάτσε), Ματέο Γκαρσία (58΄ Μαντσίνι), Μάνος (66΄ Μήτρογλου)

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.