Ο Μίγγος κερδίζει τις εντυπώσεις

14:59 | 28/11/2019

Ο νεαρός μέσος του ΟΦΗ δείχνει πολύ καλή εικόνα στο ΒΑΚ.

Η μεγάλη στιγμή δεν αργεί για τον Θοδωρή Μίγγο. Μετά από σχεδόν ένα χρόνο, ο 22χρονος ποδοσφαιριστής του Ομίλου έχει αφήσει πίσω του το σοβαρό τραυματισμό του και είναι θέμα χρόνου να κάνει το επίσημο ντεμπούτο του.

Μπορεί να μην τεθεί άμεσα στη διάθεση του Γιώργου Σίμου, ωστόσο σημασία έχει πως πλέον γυμνάζεται με την υπόλοιπη ομάδα και είναι απολύτως υγιής.

Από τον περασμένο Ιούλιο, όταν και αποκτήθηκε από τον ηρακλειώτικο σύλλογο, ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής έχει προσπαθήσει πάρα πολύ για να κάνει την όσο το δυνατή καλύτερη αποκατάσταση.

Ακολούθησε κανονικά την αποστολή στην Ολλανδία και έριξε πολύ ιδρώτα, προκειμένου να φτάσει στο come back.

Και μόνο το γεγονός πως ο ΟΦΗ του πρόσφερε συμβόλαιο, ενώ είχε το σοβαρό πρόβλημα του, σημαίνει ότι οι «ασπρόμαυροι» πιστεύουν στις δυνατότητες τους και εκτιμούν ότι έκαναν μία εξαιρετική επιλογή.

Και τα μηνύματα από το Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο είναι, αν μη τι άλλο, ικανοποιητικά και δικαιώνουν μέχρι στιγμής το τεχνικό επιτελείο του ΟΦΗ.

Ο Μίγγος, δηλαδή, έχει κερδίσει τις εντυπώσεις. Καθημερινά παρουσιάζεται βελτιωμένος και φανερώνει «ψήγματα» του ταλέντου του.

Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή αρκετά καλό με την μπάλα στα πόδια, ο οποίος, όταν φτάσει στο 100% της ετοιμότητας του, θ’ αποτελέσει μια ποιοτική επιλογή για τον 41χρονο προπονητή.

Το μεγάλο συν  στην προσπάθεια για επάνοδο είναι φυσικά πως πλέον διαθέτει άλλη ψυχολογία και με ανεβασμένο ηθικό προχωράει για να ενσωματωθεί το συντομότερο πλήρως στο σύνολο του Σίμου.

Εφόσον, έτσι, φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο και στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης, είναι δεδομένο πως πάρει τις ευκαιρίες του μέσα στη σεζόν.

Τελευταίο επίσημο παιχνίδι ο Μίγγος το έδωσε στις 4 Ιανουαρίου 2019, όταν με τον Ολυμπιακό Λευκωσίας αντιμετώπισε την Καρμιώτισσα, για τη 2η κατηγορία του κυπριακού ποδοσφαίρου.

Αυτό σημαίνει πως χρειάζεται υπομονή και προσοχή, ώστε ο ΟΦΗ να βάλει στη «μηχανή» ένα σημαντικό… όπλο, που θα μπορεί να το εκμεταλλευτεί ουσιαστικά. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΟΦΗ - ΑΕΚ : Όλα τα ματς στο Ηράκλειο

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.