Ο Μπαλοτέλι θέλει να επιστρέψει στην «σκουάντρα ατζούρα»

12:30 | 23/11/2023

Η εθνική ομάδα της Ιταλίας προκρίθηκε στα τελικά του Euro 2024, που θα διεξαχθεί στην Γερμανία από τις 14 Ιουνίου έως τις 14 Ιουλίου και ο Λουτσιάνο Σπαλέτι καλείται να δημιουργήσει μία αξιόπιστη αποστολή, που θα διεκδικήσει το καλύτερο δυνατό στην διοργάνωση.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο έμπειρος προπονητής, αφορά στην επίθεση της «σκουάντρα ατζούρα», καθώς με δεδομένη την απουσία των Τσίρο Ιμόμπιλε και Αντρέα Μπελότι λόγω έλλειψης παραγωγικότητας, ο μοναδικός αξιόπιστος επιθετικός είναι ο Φεντερίκο Κιέζα.

Στο πλαίσιο αυτό, ο Μάριο Μπαλοτέλι, ο οποίος επέστρεψε στην Τουρκία για λογαριασμό της Αντανατεμίρσπρο, εξέφρασε την επιθυμία να επιστρέψει στην εθνική Ιταλίας:

«Εάν είμαι υγιής, εξακολουθώ να θεωρώ τον εαυτό μου τον καλύτερο επιθετικό στην Ιταλία. Έπαιξαν χθες ο Ρασπαντόρι και ο Σκαμάκα; Πόσες συνδυασμένες φάσεις έκαναν οι δυο τους; Θέλω να επιστρέψω και να παίξω για την εθνική ομάδα. Ελπίζω να κληθώ στην αποστολή. Γνώρισα τον Σπαλέτι και τον συνάντησα αρκετές φορές. Κάναμε μερικά αστεία κατά την διάρκεια της φιλικής μας συνάντησης με την Νάπολι, αλλά δεν έχω καμία ιδιαίτερη σχέση μαζί του».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.