Ο Μπαλτάκος ενημερώνει την UEFA για την συνάντηση και το επεισόδιο της... φούστας!

13:10 | 28/03/2023

O πρόεδρος της ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτάκος και ο Εκτελεστικός Διευθυντής, Ιάκωβος Φιλιππούσης, θα έχουν συνάντηση με αξιωματούχους της UEFA για όσα έγιναν στη συνάντηση με το Top-6 και για άλλα κρίσιμα ζητήματα.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτάκος και ο Εκτελεστικός Διευθυντής, Ιάκωβος Φιλιππούσης, θα έχουν σήμερα συνάντηση με αξιωματούχους της UEFA.

Εκεί θα υπάρξει ενημέρωση για όλα όσα συνέβησαν στη συνάντηση με εκπροσώπους του Top-6 την Δευτέρα (27/3) στα γραφεία της Ομοσπονδίας, ενώ μεταξύ άλλων θα αναφερθεί και στο επεισόδιο που είχε στο τέλος με τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστα Καραπαπά.

Το ραντεβού τους βέβαια ήταν προγραμματισμένο, αφού η ατζέντα περιλαμβάνει πλήθος θεμάτων που αφορούν το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Η διαιτησία που αποτελεί το Νο1 ζήτημα τη δεδομένη στιγμή, η πιθανότητα διοικούσας επιτροπής από τις διεθνείς συνομοσπονδίες, κάτι που είχε συζητήσει και με τη FIFA τις προάλλες και όχι μόνο θα τεθούν επί τάπητος στην συζήτηση με την ευρωπαϊκή ομοσπονδία και αναμένονται εξελίξεις.

πηγή: sport24.gr

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.