Ο Μπαλτάκος τελειώνει τον Μπένετ

16:25 | 21/09/2023

Ραγδαίες οι εξελίξεις μετά τον ορισμό Έλληνα διαιτητή στο ντέρμπι Παναθηναϊκός-ΑΕΚ.

Ο Στιβ Μπένετ τελειώνει από την προεδρία της ΚΕΔ μετά την δήλωση του Τάκη Μπαλτάκου.

Ο Τάκης Μπαλτάκος είναι έξαλλος μαζί του, καθώς θεωρεί ότι ενεργεί αυτοβούλως, την στιγμή που ο ίδιος, η UEFA και το Big-4 ήθελε ξένους διαιτητές στα ντέρμπι του ελληνικού πρωταθλήματος. Το γεγονός ότι όρισε Έλληνα στο Παναθηναϊκός - ΑΕΚ ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, μιας και οι δύο ομάδες είχαν εκφράσει την επιθυμία του για έμπειρο ξένο ρέφερι και σε κάθε περίπτωση όχι Έλληνα.

θυμίζουμε τη δήλωση του Τάκη Μπαλτάκου:

"Ο πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κ. Παναγιώτης Μπαλτάκος προέβη στην ακόλουθη δήλωση, σε σχέση με τους ορισμούς των αξιωματούχων διαιτησίας στα παιχνίδια της 5ης αγωνιστικής της SL1.

«Ο κ. Μπένετ για τον αγώνα Παναθηναϊκός – ΑΕΚ της Δευτέρας 25/9 έχει ορίσει Έλληνα Διαιτητή. Ο κ. Μπένετ, παρά την προσπάθειά μου για την πρόσκληση ξένων διαιτητών στα ντέρμπυ, παρά την αντίστοιχη ενασχόληση και ενέργεια του Προέδρου της UEFA κ. Τσέφεριν, παρά την εκπεφρασμένη άποψη όλων των εμπλεκομένων στον χώρο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου, δεν όρισε ξένο διαιτητη ούτε στον αγώνα ΠΑΟΚ – ΑΡΗΣ ούτε στο ντέρμπυ της ερχόμενης Δευτέρας.

Για τον λόγο αυτό, συγκαλώ την Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου, την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου, με θέμα: Πρόεδρος ΚΕΔ/ΕΠΟ"».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.