Ο Μπάουμαν γνώρισε το Ηράκλειο και μίλησε για τους στόχους του ΟΦΗ

16:10 | 09/09/2023

Ο Νόαμ Μπάουμαν πριν φορέσει τα γάντια του στο "Γεντί Κουλέ", έκανε μια βόλτα από το κέντρο του Ηρακλείου και την πλατεία του Αγίου Τίτου, μιλώντας στην κάμερα του ΟΦΗ TV για τη νέα σελίδα που ανοίγεται στην καριέρα του με τη φανέλα της κρητικής ομάδς

Παίκτης του ΟΦΗ είναι και επίσημα από το μεσημέρι του Σαββάτου ο Νόαμ Μπάουμαν. 0 27χρονος Ελβετός ανακοινώθηκε ενώ λίγο αργότερα η ΠΑΕ ΟΦΗ δημοσίευσε ένα βίντεο με την βόλτα του σε κεντρικά σημεία της πόλης αλλά και την γνωριμία του με το ''Γεντί Κουλέ''.

Μάλιστα, όπως τόνισε ο ίδιος: «Είμαι εδώ επειδή πήγαν πολύ καλά οι συζητήσεις με τους διοικούντες την ομάδα, οι οποίοι μου παρουσίασαν ένα πλάνο που μου άρεσε πολύ. Επίσης μίλησα με τον προπονητή τερματοφυλάκων, είχα ένα πολύ καλό προαίσθημα και τώρα ανυπομονώ να ενσωματωθώ με την ομάδα, είμαι πραγματικά χαρούμενος που είμαι εδώ.

Προσωπικά θεωρώ ότι έχουμε τους ίδιους στόχους με την ομάδα, να βελτιώνομαι καθημερινά, αν παίζω να βοηθώ την ομάδα με τις εμφανίσεις μου και το πιο σημαντικό είναι να δημιουργήσουμε ένα σύνολο που θα απολαμβάνει τις στιγμές και θα πετύχει σπουδαία πράγματα».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.