Ο Μπενζεμά συζητάει με άλλη ομάδα του Ριάντ, "παράθυρο" επιστροφής στην Ευρώπη

13:30 | 30/01/2024

Ο Καρίμ Μπενζεμά βρίσκεται σε συζητήσεις με άλλη ομάδα του Ριάντ, σύμφωνα με την Equipe, το όνομα της οποίας δεν είναι γνωστό. Μικρές πιθανότητες επιστροφής στην Ευρώπη.

Ο Καρίμ Μπενζεμά είναι εκτός προπονήσεων της Αλ Ιτιχάντ τις τελευταίες μέρες και η σημερινή (30/01) μέρα είναι η τελευταία του χειμερινού μεταγραφικού παζαριού στη Σαουδική Αραβία, επομένως οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες.

Η Equipe αναφέρει σε δημοσίευμά ότι ο 36χρονος Γάλλος επιθετικός είναι σε συζητήσεις για να παραμείνει στη χώρα, αλλά για ομάδα του Ριάντ, το όνομα της οποίας δεν έχει γίνει γνωστό.

Παράλληλα υπάρχει και το παράθυρο της Ευρώπης, το οποίο σύμφωνα με τη MARCA δε συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες. Τσέλσι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εξέτασαν την περίπτωσή του, ωστόσο ο μισθός που έχει να λάβει στον αραβικό κόλπο μέχρι το 2026 ύψους 200 εκατομμυρίων ευρώ είναι... τεράστιος και δεν θέλει να ενδώσει.

Αν μέχρι και σήμερα παραμείνει στην Αλ Ιτιχάντ θα αυξηθούν οι πιθανότητες επιστροφής στην Ευρώπη, καθώς τότε θα πρέπει να επιλέξει μεταξύ της παραμονής στην ομάδα του και της επιστροφής στη Γηραιά Ήπειρο.

Πηγή: Sport24

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.