Ο Μπέος που απειλεί να δείρει και τα... μαθήματα ποδοσφαιρικού πολιτισμού

SMS

Κοίτα να δεις πώς τα φέρνει η ζωή

Δεν πάει πολύς καιρός που ο Αχιλλέας Μπέος «κουνούσε το δάχτυλο» στον ΟΦΗ για τα όσα έγιναν στο ματς ΟΦΗ-ΑΕΚ, αναλαμβάνοντας αυτόκλητα το ρόλο του υπερασπιστή των «κιτρινόμαυρων».

Δεν πάει πολύς καιρός που ο Αχιλλέας Μπέος άφηνε υποννοούμενα για τη φιλοξενία της ΠΑΕ ΟΦΗ (όταν ολάκερη η ποδοσφαιρική Ελλάδα έχει αποθεώση τον Όμιλο) και ανακάλυπτε περιστατικά εναντίον του στο «Γεντί Κουλέ».

Θυμάστε τι έλεγε στο πρόσφατο Δ.Σ. της Super League; Να σας θυμίσουμε: «Αν δεν μπορούμε να προστατεύσουμε τους παράγοντες των φιλοξενούμενων που πανηγυρίζουν τα γκολ της ομάδας τους, τότε δεν είμαστε ικανοί για να βρισκόμαστε στο ποδόσφαιρο. Είναι αδιανόητο, ντροπή. Ένα τέτοιο ατυχές συμβάν το βίωσα κι εγώ πέρυσι στο Ηράκλειο. Δεν είναι ωραία εικόνα».

Και κοιτάξτε τώρα πώς έρχονται τα πράγματα έτσι και ο Αχιλλέας Μπέος γίνεται ξανά (αρνητικός) πρωταγωνιστής σε περιστατικό στον Βόλο. Με απειλές για ξύλο «on air», ολάκερος δήμαρχος! «Δεν ξέρω αν έχετε φάει ξύλο στο Βόλο, αλλά αν κάνετε φασαρία σήμερα εδώ θα είναι η πρώτη φορά που θα γίνετε μαύροι στο ξύλο. Σας το λέω εγώ. Από μένα», είπε σε μέλη της Περιβαλλοντικής Πρωτοβουλίας που έδωσαν το παρών στο δημαρχείο του Βόλου, όπου πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση της νέας επένδυσης που αφορά τη δημιουργία Μονάδας Αποθήκευσης, Αεριοποίησης Υγροποιημένου Φυσικού Αερίου. Πού είναι ο πολιτσμός; Ρητορικό το ερώτημα.

Δεν είναι ωραία εικόνα αυτή, κύριε Μπέο. Έτσι δεν είναι;

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.