Ο Μπριχ υπέστη ρήξη χιαστού!

23:00 | 27/11/2023

Ιδιαίτερα σοβαρός φαίνεται πως είναι ο τραυματισμός του Φέλιξ Μπριχ, ο οποίος το περασμένο Σάββατο, διηύθυνε την αναμέτρηση της μπουντεσλίγκα, ανάμεσα στην Αϊντραχτ Φρανκφούρτης και την Στουτγκάρδη, που έληξε με νίκη 2-1 των φιλοξενούμενων.

Αυτή ήταν η 344η (!) αναμέτρηση που «σφύριξε» ο Γερμανός διαιτητής στην πολυετή καριέρα του και όπως όλα δείχνουν δεν ήταν και ιδιαιτέρως «γούρικη». Λίγο μετά το 25ο λεπτό του αγώνα, ο 48χρονος ρέφερι γονάτισε σφαδάζοντας από τους πόνους στο δεξί γόνατο και όπως δήλωσε αργότερα στο «Sky», φοβάται ότι υπέστη ρήξη χιαστού. Μετά τις πρώτες βοήθειες, ο Μπριχ συνέχισε να διευθύνει την αναμέτρηση, αλλά στο ημίχρονο αντικαταστάθηκε από τον 4ο διαιτητή του αγώνα, Πάτρικ Σβένγκερς.

Προς το παρόν δεν υπάρχει επίσημη διάγνωση, αλλά ο Μπριχ εξέφρασε φόβους ότι πρόκειται για ρήξη χιαστού, εκτίμηση που εάν επαληθευθεί θα τον κρατήσει μακρυά από τα γήπεδα για αρκετούς μήνες.

Υπενθυμίζεται, ότι στις 30 Οκτωβρίου 2023, ο Μπριχ «σφύριξε» στο ντέρμπι της Super League, που έγινε στην «Opap Arena» μεταξύ τηα ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ και έληξε με νίκη 2-0 της αθηναϊκής ομάδας.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.