Ο Νάστος θυμάται και συγκινεί

09:46 | 19/11/2019

Ο Ανέστης Νάστος σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα ΠΑΤΡΙΣ μίλησε για τον εφετινό ΟΦΗ, τους προσωπικούς του στόχους, συγκινεί με την μικρή Ραφαέλα και θυμάται τις δύσκολες στιγμές της ομάδας στο παρελθόν.

«Όταν ήρθα είχα βάλει στόχο να ανέβω με την ομάδα και να παίξω στη Σούπερ Λίγκα. Έχω και τώρα ακόμα δύο στόχους, αλλά δεν θέλω να πω περισσότερο. Θέλω να κλείσω την καριέρα μου στον ΟΦΗ και γιατί όχι να πετύχω μία διάκριση στην Ευρώπη», τόνισε χαρακτηριστικά και συνέχισε:

«Είναι σημαντικό να δίνεις χαρά σε ανθρώπους που όταν ακούν τη λέξη ΟΦΗ νιώθουν πολύ όμορφα. Έχω ευαισθησία μετά και την περιπέτεια της κόρης μου, θέλω να είμαι δίπλα σε όσους μας έχουν ανάγκη. Η Ραφαέλα είναι ένα κομμάτι της ζωής 
μου αλλά υπάρχουν κι άλλοι άνθρωποι στους οποίους είμαστε κοντά, όπως ο Γιώργος Δουλγεράκης. Το κάνουμε με αγάπη και αξίζουν συγχαρητήρια στην ομάδα για τις δράσεις της, για τις επισκέψεις της στα σχολεία, είναι πολύ σημαντικό να βλέπεις τα παιδιά να χαμογελάνε».

«Μοιράζαμε τα λεφτά σε όσους είχαν πρόβλημα»

Ο εκ των αρχηγών του ΟΦΗ μίλησε και για τις δύσκολες καταστάσεις που βίωσε στον ΟΦΗ μέχρι να επανέλθει στη μεγάλη κατηγορία και να αναλάβει ο Μιχάλης Μπούσης.

«Κάθε χρονιά ήταν ξεχωριστή και είχε τις στιγμές της. Την πρώτη από τη Γ ́ Εθνική όταν κάναμε την ανατροπή από το -17 και τερματίσαμε πρώτοι με ένα σερί 13 νικών και 2 ισοπαλιών σε 15 παιχνίδια. Την δεύτερη χρονιά, πρώτη στη Β’ Εθνική δεν πήγαμε καλά έφυγε ο προπονητής μετά την εντός έδρας ήττα από τη Λαμία. Την τρίτη χρονιά ξεκινήσαμε με στόχο την άνοδο με καινούργια ομάδα, αλλά και πολλά οικονομικά προβλήματα. Είχαμε πολλές αποχωρήσεις παικτών, είχαμε μείνει 13 και 2 τραυματίες αλλά έγινε το θαύμα. Δεθήκαμε περισσότερο, ήμασταν συνεχώς μαζί στα σπίτια μας, συζητούσαμε για την ομάδα και λέγαμε ότι δεν γινόταν να την αφήσουμε να διαλυθεί για δεύτερη φορά μέσα σε 1,5 χρόνο. Μοιράζαμε ακόμα και 200-300 ευρώ σε κάποιους που είχαν βιοποριστικό πρόβλημα. Πριν από το παιχνίδι με τον Κισσαμικό ήρθαν και μας βρήκαν οι φίλαθλοι και μας ζήτησαν να συνεχίσουμε. Εμείς είχαμε ήδη αποφασίσει να μην αφήσουμε την ομάδα και να παλέψουμε μέχρι να έχουμε ομάδα να αγωνιζόμαστε έστω και με 7 παίκτες. Έγιναν πολλά, βοήθησαν κάποιοι άνθρωποι, τα προβλήματα μας έφεραν πιο κοντά, μας βοήθησαν και οι μεταγραφές και τερματίσαμε πρώτοι. Θεωρώ ότι εκείνη τη σεζόν γράψαμε μια μικρή ιστορία».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Μεγάλη συνέντευξη του Γιάννη Σαμαρά στο Capitano.gr

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.