Ο Νέιρα μίλησε για τη στιγμή που συνάντησε τον Μαραντόνα

15:37 | 26/11/2023

Ο ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ μίλησε για τον «Θεό» του ποδοσφαίρου και τη λατρεία που του είχε.

Με αφορμή την συμπλήρωση τριών χρόνων από τον θάνατο του Ντιέγκο Μαραντόνα, η ιστοσελίδα Gazzetta.gr φιλοξένησε δηλώσεις Αργεντινών ποδοσφαιριστών που αγωνίζονται στην Ελλάδα.

Μεταξύ αυτών και ο Χουάν Νέιρα του ΟΦΗ, που αναφέρθηκε στην στιγμή που συνάντησε τον Ντιέγκο.

Αναλυτικά όσα είπε:

"Ο Ντιέγκο για μας ήταν ένας από τους μεγαλύτερους όλων των εποχών. Ένα παράδειγμα για αυτά που έκανε ως παίκτης εντός αγωνιστικού χώρου. Ενέπνευσε πολύ τους Αργεντινούς να θέλουν να παίζουν ποδόσφαιρο και να προσπαθούν να αντιγράφουν αυτά που έκανε μέσα στο γήπεδο.

Όταν ξεκίνησα να παίζω ποδόσφαιρο ο Μαραντόνα ήταν ήδη θρύλος εκεί. Μιλούσα με τον μπαμπά μου για τον Ντιέγκο και αυτά που έκανε και ήθελα να κάνω ό,τι έκανε αυτός μέσα στο γήπεδο.

Έχω δύο αναμνήσεις. Μία από τη δεκαετία του 90′ όταν ρωτούσα τον μπαμπά μου για τον Ντιέγκο όταν εκείνος τελείωνε την καριέρα του και μου έλεγε πόσο καλός παίκτης ήταν ο Μαραντόνα. Έκανε περήφανους όλους τους Αργεντινούς στα Μουντιάλ που αγωνίστηκε. Και η άλλη ήταν όταν είχα την τύχη να τον γνωρίσω σε ένα παιχνίδι της ομάδας μου της Χιμνάσια Λα Πλάτα. Είχε πάει να χαιρετίσει έναν φίλο μου και ήταν μια ωραία εμπειρία που κατάφερα να τον δω, να τον αγκαλιάσω και να μιλήσω για λίγο μαζί του".

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.