Ο Νίκος επέστρεψε διαβασμένος

SMS
08:30 | 03/07/2020

Ο Βαφέας μπήκε μετά από καιρό στην ενδεκάδα του ΟΦΗ και εμφανίστηκε βελτιωμένος σε μία αναμέτρηση με υψηλό βαθμό δυσκολίας.

Ένα από τα νέα πρόσωπα που εμπιστεύτηκε στο «Καραϊσκάκης» την περασμένη Τετάρτη (01/07) ο Γιώργος Σίμος ήταν και ο Νίκος Βαφέας, που είχε καιρό να πάρει χρόνο συμμετοχής από τον προπονητή του.

Συγκεκριμένα, τελευταία φορά έπαιξε για ένα ημίχρονο στο εντός έδρας ματς της κανονικής περιόδου κόντρα στον Ατρόμητο (1-0), στις 17 Φεβρουαρίου.

Ο 23χρονος κεντρικός αμυντικός είχε αντικατασταθεί στην ανάπαυλα από τον Στάικο και στα στόπερ είχε γυρίσει τότε ο Ζοάο Βίκτορ. Ο 42χρονος τεχνικός, μάλιστα, σε ερώτηση που δέχτηκε στη συνέντευξη Τύπου, είχε εξηγήσει τους λόγους της απόφασης του.

«Εξήγησα στον Νίκο ότι η αλλαγή ήταν θέμα τακτικής. Δεν μου αρέσει να κάνω αλλαγές στο 46', απλά ήθελα ένα καλύτερο build up από πίσω. Με τον Βίκτορ πίστευα ότι θα το έχουμε, με τον Νίκο θα το έχουμε στο μέλλον. Γι' αυτό μίλησα στον Νίκο και του εξήγησα γιατί τον βγάζω και βάζω τον Στάικο», είχε πει σχετικά ο Σίμος.

Και ο Βαφέας στην επανεμφάνιση του απέναντι στον Ολυμπιακό ήταν φανερά βελτιωμένος. Σ’ ένα άκρως απαιτητικό παιχνίδι ο Μακεδόνας ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ είχε αρκετά καλή εικόνα.

Πήρε πρωτοβουλίες, κυκλοφόρησε από τα μετόπισθεν σωστά την μπάλα και έκανε ορισμένες καίριες επεμβάσεις.

Το σημαντικό είναι πως παρουσιάστηκε ανεπηρέαστος από τη μεγάλη αποχή του από τη δράση. Αν και δεν είχε πολλά ματς στα πόδια του, ανταποκρίθηκε και πήρε θετικό βαθμό σίγουρα.

Έδειξε, δηλαδή, ότι δουλεύει διαρκώς στο γήπεδο και μπορεί, βέβαια, να εξελιχθεί τα επόμενα χρόνια σε μία σημαντική μονάδα για τον Όμιλο.

Υπάρχουν σίγουρα κομμάτια του παιχνιδιού του που μπορεί και πρέπει να βελτιώσει, όμως είναι γεγονός πως δείχνει αποφασισμένος να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που θα του δοθούν στη δεύτερη θητεία του στον ηρακλειώτικο σύλλογο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχασε από τον Ολυμπιακό, κέρδισε τον... ΟΦΗ

Έπιασε δουλειά ο Ουές

Ανυπόμονος και υπερήφανος ο Ουές

Ανακοινώθηκε ο Ουές

Η πρώτη του Ουές


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.