Ο Νίκος Παπαδόπουλος έκανε λόγο για ''κατάθεση ψυχής''

21:20 | 13/10/2023

Ο Νίκος Παπαδόπουλος μετά το ισόπαλο 2-2 της Εθνικής Ελπίδων με την Κροατία τόνισε πως η ομάδα του ήταν εκείνη που άξιζε τη νίκη βάσει εικόνας.

Η Εθνική Ελπίδων ήρθε ισόπαλη 2-2 με την Κροατία, με τον Κούτσια να δίνει τον βαθμό στην Ελλάδα στο 89ο λεπτό. Ο Νίκος Παπαδόπουλος στις δηλώσεις του τόνισε πως η ομάδα του ήταν εκείνη που άξιζε τη νίκη.



Αναλυτικά οι δηλώσεις του Παπαδόπουλου:



"Καταρχάς θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια σε όλους τους ποδοσφαιριστές και στους συνεργάτες μου για την καταπληκτική δουλειά που κάναμε μέχρι σήμερα αλλά και στο παιχνίδι.

Η ομάδα μας, κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο, έκανε κατάθεση ψυχής για να κερδίσει τον αγώνα. Είχαμε πολλές φάσεις για να προηγηθούμε στο σκορ. Απεναντίας δεχτήκαμε εμείς γκολ σε μία φάση που θα μπορούσαμε να την έχουμε αποφύγει. Από εκεί και πέρα συνεχίσαμε, αλλάξαμε σχηματισμούς, τα παιδιά ανταποκρίθηκαν και ήρθε η ισοφάριση.

Αντιμετωπίζαμε μία ομάδα που έχει εκπληκτικό ρόστερ, οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές της έχουν πολύ χρόνο συμμετοχής στις ομάδες τους, σε αντίθεση με πολλούς δικούς μας ποδοσφαιριστές, οι οποίοι δεν αγωνίζονται στις ομάδες τους. Θεωρώ ότι αν μία ομάδα έπρεπε να κερδίσει σήμερα, αυτή ήμασταν εμείς. Γι' αυτό και μάς μένει πικρία για το τελικό αποτέλεσμα.

Πιστεύω ότι θα έχουμε ανάλογη συνέχεια και θα κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι μας, στις 17 του μήνα, με αντίπαλο την Πορτογαλία. Είναι πολύ δύσκολος αγώνας, απέναντι στο φαβορί του ομίλου κατά την άποψή μου, στον οποίο εμείς θα κάνουμε και πάλι κατάθεση ψυχής.

Τέλος, θα ήθελα για ακόμη μία φορά να δώσω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μας και να ευχαριστήσω τον κόσμο της Τρίπολης για τη στήριξή του. Είναι σημαντικό γι' αυτά τα παιδιά να νιώθουν τη συμπαράσταση και επίσης ο κόσμος να τα γνωρίσει".



Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.