Ο Νιόπλιας αξίζει ένα δώρο

Απόψεις

Οι επικεφαλής οφείλουν να βοηθήσουν τον προπονητή του ΟΦΗ για να συνεχίσει το έργο του στο υπόλοιπο της σεζόν.

Ο ΟΦΗ βρίσκεται σε φάση... εορταστικής ξεκούρασης, αλλά τα μεταγραφικά μπαίνουν σιγά-σιγά στην καθημερινότητα. Εξάλλου σε αγωνιστικό επίπεδο ο Όμιλος επιστρέφει στα γήπεδα στις 4 Ιανουαρίου, στην επανέναρξη του πρωταθλήματος, όπου θα αντιμετωπίσει τον Αστέρα Τρίπολης.

Την ίδια περίοδο θα είναι ανοιχτή η χειμερινή μεταγραφική περίοδος εκεί όπου ο ΟΦΗ πρέπει να βάλει τις "πινελιές" για να παρουσιαστεί πιο δυνατός στο υπόλοιπο της σεζόν.

Όπως, σωστά, είπε και ο Νιόπλιας, βέβαια, δεν είναι μόνο η ενίσχυση που απασχολεί, αφού πρωτίστως πρέπει να γίνει ένα ξεκαθάρισμα στο ρόστερ και να φύγουν αυτοί που πρέπει ή αυτοί... που ξέμειναν από το καλοκαίρι και έπειτα να γίνουν οι απαραίτητες κινήσεις.

Βασικά, η εξής μία: επιθετικός. Κανονικός, που να έχει την ατομική ενέργεια, που να είναι πηγή κινδύνων στην αντίπαλη εστία. Γιατί κακά τα ψέματα όσο και να προσπαθούν όσο και να είναι φιλότιμοι, οι φαν Ντάινεν και Καστάνιος, επικίνδυνους δεν τους λες. Και το δείχνουν τα νούμερα. Ο ΟΦΗ στο πρωτάθλημα έχει πάρει μόνο δύο γκολ από επιθετικούς και συγκεκριμένα τα δύο του Ντουρμισάι κόντρα στον Ατρόμητο. Από φαν Ντάιναν και Καστάνιος δεν έχει πάρει τίποτα. Πόσο ακόμα να βγάζει... λαγούς από το καπέλο ο Νίκος Νιόπλιας.

Ανεξάρτητα με τις αποχωρήσεις, ανεξάρτητα με το θέμα Γαγιέγος και τι ακριβώς συμβαίνει, οι επικεφαλής πρέπει να βοηθήσουν τον Νιόπλια στη δύσκολη συνέχεια. Πρέπει να του δώσουν λύσεις για να κρατήσει την κρητική ομάδα στα ψηλά πατώματα της βαθμολογίας. Και η βοήθεια θα έρθει μόνο αν αποκτηθεί ένας καλός επιθετικός που θα έρθει να βοηθήσει ουχί να προστεθεί σε αυτούς που έως τώρα δεν έχουν... ματώσει τα δίχτυα.

Το αξίζει ο Νιόπλιας για ό,τι έχει καταφέρει, το αξίζει όλος ο ΟΦΗ για να συνεχίσει την πορεία του προς τα πάνω. Με μία τέτοια κίνηση, στοχευμένη και καλή, ο Όμιλος θα εκτοξεύσει κι άλλο την ποιότητά του. Ναι, στην κουβέντα θα μπορούσε να μπει το θέμα της ενίσχυσης και σε άλλες θέσεις, αλλά τούτη την περίοδο ας μην είμαστε αχάριστοι. Επιθετικός τώρα και το καλοκαίρι θα γίνουν οι επόμενες πινελιές, λίγες και καλές.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.